Home Digitale krant aanbiedingen

Digitale krant aanbiedingen

Lees jij de krant graag vanaf je smartphone, tablet of laptop? Kies dan voor een digitaal abonnement op jouw favoriete krant. Op deze pagina zetten wij alle digitale krant aanbiedingen voor je op een rijtje. Zo kan je hier eenvoudig jouw gewenste krant kiezen en een digitaal abonnement afsluiten.

Dit krijg je bij een digitaal abonnement

Met een digitaal abonnement krijg je 6 dagen per week de digitale versie van de krant. De krant kan eenvoudig vanaf al je slimme apparaten lezen. Ook krijg je met een digitaal abonnement toegang tot alle Premium-artikelen op de nieuwswebsite en via de nieuws-app.

krant aanbiedingen

Landelijke digitale kranten

Het Financiƫle Dagblad

Het Financieele Dagblad aanbiedingen

Regionale digitale kranten

Dagblad van het Noorden

Dagblad van het Noorden

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat is de digitale krant beschikbaar?

De digitale krant is beschikbaar vanaf 06:00 beschikbaar. In sommige gevallen is de krant vanaf 06:30 beschikbaar. Klik op een krant voor meer informatie.

Op welke apparaten kan ik de krant lezen?

De kranten beschikken over een nieuws-app die je kan installeren je telefoon en tablet. Verder kan je ook via de nieuws-website de krant lezen. Dit kan via je laptop of desktop.

Voor wie is de digitale krant?

De nieuwe generatie heeft altijd een mobiel bij de hand en de beschikking tot het laatste nieuws. Zij lezen geen papieren krant meer en daarom hebben de kranten besloten om ook een digitaal versie van de krant aan te bieden. Je leest dan heel eenvoudig de digitale krant vanaf je smartphone, tablet of laptop. Je bepaalt zelf waar en wanneer je de krant leest. Wel zo makkelijk!

Lees ook Premium-artikelen

Naast de digitale krant krijg je ook toegang tot Premium-artikelen op de website. Dit zijn exclusieve nieuws-items die enkel toegankelijk zijn voor leden. Daarnaast beschikken de kranten ook over een nieuws-app die je kunt gebruiken. Ook in de app krijg je onbeperkt toegang tot alle content. Zo blijf je altijd op de hoogte van het allerlaatste nieuws. Dus wil je jouw favoriete krant digitaal lezen? Kies dan je favoriete krant hierboven.