Home Landelijke krant aanbiedingen

Landelijke krant aanbiedingen

Wil je een abonnement nemen op je favoriete landelijke krant? Maak dan slim gebruik van onze aanbiedingen en abonnementen en bespaar direct. Wij zetten alle landelijke kranten voor je op een rijtje. Kies je gewenste krant en wij verwijzen je direct door naar alle aanbiedingen en abonnementen. Zo hoef je nooit meer een proefabonnement of aanbieding te missen.

De beste landelijke krant abonnementen

Nederland kent verschillende nationale kranten die stuk voor stuk uniek zijn. Neem hieronder een kijkje tussen het aanbod en kies je gewenste krant. Zo kan je hier eenvoudig een (proef)abonnement afsluiten.

Kies je landelijke krant

krant aanbiedingen

Het Algemeen Dagblad

Het Algemeen Dagblad

De Volkskrant

De Volkskrant

NRC Handelsblad

NRC Handelsblad

Het Financieele Dagblad

Het Financieele Dagblad aanbiedingen

De Kanttekening

De Kanttekening

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welke landelijke kranten zijn er?

Nederland kent 10 nationale kranten. Daarbij gaat het om De Telegraaf, het Algemeen Dagblad, de Volkskrant, NRC Handelsblad, Trouw, het Financieele Dagblad, Reformatorisch Dagblad, NRC.NEXT, Nederlands Dagblad en De Kanttekening.

Wat is de grootste krant van Nederland?

De Telegraaf heeft met 462.000+ de grootste oplage en wordt gevolgd door Het Algemeen Dagblad met een oplage van 385.000. Bron: Wikipedia

Waar is de Metro?

De Metro is officieel gestopt als fysieke krant en is enkel nog digitaal beschikbaar via Metronieuws.nl. Je vindt het gratis dagblad dus niet meer in de trein.

Landelijke kranten Nederland

Nederland kent verschillende landelijke kranten die allemaal van elkaar verschillen. Zo verschillen ze van inhoud, lettertype en aanbod. De grootste nationale krant is De Telegraaf gevolgd door het Algemeen Dagblad en daarna de Volkskrant. Wij zullen alle landelijke kranten voor je op een rijtje zetten zodat je eenvoudig een keuze kan maken. Het gaat daarbij om de volgende kranten: De Telegraaf, het Algemeen Dagblad, de Volkskrant, NRC Handelsblad, Trouw, NRC.NEXT, het Financieele Dagblad en De Kanttekening. Kranten die wij niet verzamelen zijn: het Reformatorisch Dagblad en Nederlands Dagblad.

Welke krant is geschikt voor jou?

Door het grote aanbod nationale kranten kan het lastig zijn om een geschikte krant te vinden. De keuze is vooral persoonlijk en afhankelijk van je wensen. Voor een financiƫle krant kom je gauw op het Financieele Dagblad terwijl De Telegraaf een rechtse krant is. Ben je op zoek naar een linkse krant? Dan kom je al gauw bij de Volkskrant terecht. In de meeste gevallen is het mogelijk om eerst een proefabonnement te nemen van je favoriete krant, zodat je het kunt proberen. Alleen De Telegraaf heeft op dit moment geen proefabonnement, maar de kranten van De Persgroep wel.