AD aanbiedingen

Wil je een voordelig abonnement nemen op het Algemeen Dagblad of AD? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzamelen alle aanbiedingen, proefabonnementen en normale abonnementen. Op deze pagina ontdek je enkel alle AD aanbiedingen en abonnementen.

Een proefabonnement op het AD

Bij het Algemeen Dagblad hoef je niet direct een jaarabonnement af te sluiten. Zij bieden regelmatig proefabonnementen aan die automatisch stoppen. In sommige gevallen ontvang je zelfs een gratis cadeau bij je abonnement. Al deze AD aanbiedingen en abonnementen vind je terug op deze pagina.

Hoe wil je de krant ontvangen?

AD proefabonnement

Neem nu een proefabonnement op het Algemeen Dagblad en ontvang de krant 4 weken lang compleet (digitaal+papier) voor slechts €4. Na 4 weken stopt de levering automatisch!

Proefabonnement

AD 4 weken voor slechts €4

Laat 4 weken lang het Algemeen Dagblad op de deurmat bezorgen voor slechts €4! Na 4 weken stopt de levering automatisch. Zo kan je voordelig de krant proberen.

Stopt automatisch!

AD compleet 1 jaar met 54% korting

Met deze AD aanbieding lees je het Algemeen Dagblad 12 maanden lang met maar liefst 54% korting. Je krijgt dan toegang tot de digitale en papieren krant. Daarnaast ontvang je ook onbeperkt toegang tot de website en de nieuws-app.

54% korting

AD digitaal 1 jaar met 11% korting

Lees de krant enkel via je smartphpone, tablet of laptop? Kies dan voor een digitale versie van de krant met dit abonnement. Je ontvangt 12 maanden lang AD digitaal met korting.

11% korting

AD Zaterdag+ 1 jaar met 41% korting

Lees doordeweeks het Algemeen Dagblad digitaal en ontvang op zaterdag een extra dikke krant op de deurmat. Nu 1 jaar lang met 41% korting.

41% korting

AD Digitaal Basis vanaf €1,- p/w

Met AD Digitaal basis ontvang je enkel toegang tot alle artikelen op ad.nl. Dit betekent dat er geen blokkades meer zijn op de site. AD Digitaal basis is verkrijgbaar vanaf €1 per week.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt het Algemeen Dagblad bezorgd?

Het Algemeen Dagblad wordt doordeweeks (ma t/m vrij) voor 07:00 bezorgd. Op zaterdag wordt de krant voor 08:00 bezorgd. De digitale krant kan je vanaf 06:00 lezen.

Op welke dagen wordt het Algemeen Dagblad bezorgd?

Het Algemeen Dagblad wordt van maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een dikke weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Hoe moet ik het Algemeen Dagblad opzeggen?

Neem contact op met de klantenservice via 088-0505050 of via je account. Ook is er een mogelijkheid dat de klantenservice je terugbelt.

Wilt u uw abonnementsaanvraag op het AD annuleren?

Na het afsluiten van een abonnement op het AD heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te annuleren. Dit gaat in vanaf het moment dat je de eerste krant ontvangt. Op deze pagina vind je meer informatie.

Wat is Premium bij het AD?

Met Premium krijg je toegang tot exclusieve artikelen op de website van het AD. Deze artikelen zijn enkel toegankelijk voor abonnees van het AD.

Over het Algemeen Dagblad

Het Algemeen Dagblad of AD is een landelijke krant van de Persgroep en wordt overal in Nederland bezorgd. Ze verzamelen al het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Daarnaast vind je er ook het laatste nieuws van sport, show business en natuurlijk regionaal nieuws. De krant is zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar en wordt 6 dagen per week bezorgd. Op de website kan je het laatste nieuws 24 uur per dag en 7 dagen per week volgen. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Dit kan je verwachten van het AD

Het Algemeen Dagblad wordt bezorgd in 3 vormen namelijk; digitaal, doordeweeks of weekend. Doordeweeks bestaat de krant uit 3 katernen. De krant bestaat uit nationaal- en internationaal nieuws, meer dan 16 pagina’s over alle soorten sport en regionaal nieuws uit de buurt. Op zaterdag komen daar 2 extra katernen bij namelijk; Z en ZO. Bij Z ontvang je achtergrondinformatie bij artikelen. In de katern ZO vind je enkel praktische informatie waar je direct wat aan hebt zoals tips voor in huis. Daarnaast ontvang je bij de zaterdagkrant ook het AD magazine met een mix van reizen, muziek, film, boeken, mode en interieur.