Home Landelijke krant aanbiedingen De Kanttekening aanbiedingen

De Kanttekening aanbiedingen

Ben je op zoek naar een voordelig abonnement op De Kanttekening? Sluit dan een proefabonnement af via ons en profiteer van een scherpe prijs. Wij verzamelen op deze pagina alle aanbiedingen en abonnementen van De Kanttekening zodat jij eenvoudig de krant kan lezen op de manier dat jij wenst.

De jongste krant van Nederland

De Kanttekening is de jongste krant van Nederland met een eerste editie in 2017. De krant focust zich vooral op Turkije, het Midden-Oosten en de ontwikkelingen rond migrantengroepen in Nederland. Wil je het blad een keer proberen? Neem dan nu een voordelig proefabonnement met korting. De krant is enkel nog digitaal beschikbaar, maar het maandblad wordt nog wel bezorgd.

Hoe wil je de krant ontvangen?

4 weken gratis + krant

Neem nu een abonnement op De Kanttekening en ontvang 4 weken onbeperkt toegang tot alle artikelen. Je ontvangt zelfs 4 keer de zaterdag krant (digitaal).

Stopt automatisch!

3 maanden De Kanttekening voor €6

Kies nu voor een abonnement van 3 maanden op De Kanttekening en betaal slechts €6. Je ontvangt dan 3 keer De Kanttekening magazine en wekelijks de digitale krant. Stopt automatisch, dus je zit nergens aan vast.

76% korting

Veelgestelde vragen (FAQ)

De Kanttekening papieren krant aanvragen?

Het is niet meer mogelijk om de papieren krant van De Kanttekening aan te vragen. De krant is enkel nog digitaal beschikbaar.

Hoe vaak wordt De Kanttekening bezorgd?

De krant van De Kanttekening is 1 keer per week digitaal beschikbaar. De Kanttekening Magazine is 1 keer per maand zowel digitaal als in print beschikbaar.

Wat bedoelt De Kanttekening met ‘Nieuwe Nederlanders?

Met ‘Nieuwe Nederlanders’ bedoelt De Kanttekening de migrantengroepen in Nederland.

Van krant naar magazine

De internationale krant Zaman Vandaag is verder gegaan in Nederland onder de naam De Kanttekening. De krant brengt nieuwe Nederlanders aan het licht. Inmiddels is de papieren krant verdwenen en is de krant enkel nog wekelijks in digitale vorm beschikbaar. Wel kan je selectief nieuws volgens op de website met de focus op nieuwe Nederlanders. Naast de krant is er ook een tijdschrift beschikbaar dat maandelijks nog wordt bezorgd. In dit blad vind je een bundeling van (nieuws)artikelen van de afgelopen periode.


Warning: Undefined array key "disable_clientside_script" in /home/customer/www/bestekrant.nl/public_html/wp-content/plugins/seo-image-alt-tags/classes/class-sit-scripts.php on line 26