Home Landelijke krant aanbiedingen De Telegraaf aanbiedingen

De Telegraaf aanbiedingen

De Telegraaf is de grootste en populairste krant in Nederland. Wil je graag een abonnement nemen op De Telegraaf? Dan kan dit natuurlijk via ons met korting. Wij verzamelen namelijk alle Telegraaf aanbiedingen. Zo krijg je korting op De Telegraaf Premium, Digitaal, Zaterdag en zelfs compleet. Je voordeel loopt op tot wel 60%.

Het aanbod van De Telegraaf

De Telegraaf biedt 4 abonnementen aan. Zo kan iedereen een gewenste abonnementen nemen. Lees je enkel artikelen op de website? Dan is Premium wat voor jou. Ontvang je graag de fysieke krant, dan is Compleet de oplossing. Het fijne van De Telegraaf is dat je korting toeneemt naarmate je langer de krant neemt. Zo kan je bij De Telegraaf standaard kiezen tussen 1, 2 en 3 jarige abonnementen.

De Telegraaf abonnementen

De Telegraaf 1 jaar Compleet met 46% korting

telegraaf-abonnementMet De Telegraaf compleet ontvang je 6 dagen de krant zowel fysiek als digitaal. Zo bepaal je zelf hoe je de krant wilt lezen. Daarnaast krijg je toegang tot alle Premium-artikelen en de nieuws-app. Tot slot krijg je op zaterdag VROUW magazine en VRIJ als uitneembare katern.

 • Onbeperkt premium artikelen lezen
 • Dagelijks de digitale krant
 • Inclusief VRIJ & VROUW (zaterdag)
 • Extra dikke krant op zaterdag
 • Elke ochtend de papieren krant

46% korting

De Telegraaf Weekend

Met De Telegraaf Weekend ontvang je 6 dagen per week toegang tot de digitale krant en op zaterdag ontvang je een dikke krant in de brievenbus. Zo kan je in het weekend genieten van de krant terwijl doordeweeks de krant digitaal leest. Inclusief toegang tot Premium-artikelen en de nieuws-app.

 • Onbeperkt premium artikelen lezen
 • Dagelijks de digitale krant
 • Inclusief VRIJ & VROUW (zaterdag)
 • Extra dikke krant op zaterdag

46% korting

De Telegraaf Digitaal

Met De Telegraaf Digitaal krijg je 6 dagen per week vanaf 06:00 toegang tot de digitale krant. Dit is exact dezelfde krant als de fysieke krant, maar je leest de krant digitaal vanaf je smartphone, tablet of computer. Tevens krijg je toegang tot alle Premium-artikelen en de nieuws-app.

 • Onbeperkt Premium artikelen lezen
 • Dagelijks de digitale krant
 • Digitale VROUW & VRIJ

49% korting

De Telegraaf premium

Met De Telegraaf Premium krijg je volledig toegang tot alle Premium-artikelen op de website. Tevens krijg je toegang tot de nieuws-app met exclusieve artikelen/nieuws.

 • Onbeperkt premium artikelen lezen

50% korting

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt De Telegraaf bezorgd?

De krant wordt doordeweeks (ma t/m vrij) voor 07:00 bezorgd. Op zaterdag wordt de krant voor 08:00 bezorgd. De digitale krant kan je vanaf 06:00 inzien.

Op welke dagen wordt De Telegraaf bezorgd?

De krant van De Telegraaf wordt van maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een dikke weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Hoe moet ik De Telegraaf opzeggen?

Neem contact op met de klantenservice via 088 – 8248242 of vul je vraag in via het online contactformulier.

Waar kan ik een klacht indienen bij De Telegraaf?

Wordt De Telegraaf te laat of niet bezorgd? Dan kan je een klacht indien via Mijnmedia.nl.

De Telegraaf prijzen

OmschrijvingJouw prijsKorting
1 jaar compleet€ 5,65 p/w46% kortingProfiteer
1 jaar Zaterdag + digitaal€ 4,04 p/w46% kortingProfiteer
1 jaar digitaal€ 1,99 p/w63% kortingProfiteer
1 jaar premium€ 0,99 p/w76% kortingProfiteer

Dit zijn alle Telegraaf abonnementen

Hoe lees jij De Telegraaf het liefst? Als je enkel artikelen vanaf de website of app leest, dan is een voordelige Premium-abonnement geschikt voor jou. Voor liefhebbers van de krant kan je vervolgens kiezen tussen Digitaal, Weekend of Compleet. Bij Digitaal ontvang je 6 dagen per week een digitale versie van de krant. Met Weekend ontvang daar nog eens een dikke krant op zaterdag bij. Tot slot ontvang je bij Compleet alle bovenstaande plus dagelijks de fysieke krant op de deurmat. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Gratis extraatjes bij De Telegraaf

Als je kiest voor De Telegraaf Digitaal, Weekend of Compleet ontvang je gratis extraatjes bij je abonnement. Zo ontvang je elke zaterdag VROUW-magazine en VRIJ als uitneembare katern bij de krant. Bij een digitaal abonnement ontvang je ook de digitale magazines. Daarnaast heeft De Telegraaf voor al haar abonnees exclusieve aanbiedingen. Zo kan je mooie artikelen en dagjes uit op de kop tikken. Tot slot heeft De Telegraaf een app waarmee je het allerlaatste nieuws op de voet volgt. Zo hoef je nooit meer nieuws te missen.

Voordelen van De Telegraaf

Er zijn verschillende voordelen van het lezen van De Telegraaf:

 1. Breed nieuwsaanbod: De Telegraaf brengt dagelijks nieuws over uiteenlopende onderwerpen zoals binnen- en buitenlandse politiek, sport, economie, cultuur en entertainment. Hierdoor blijf je goed op de hoogte van wat er in de wereld speelt.
 2. Sterke sportsectie: De Telegraaf staat bekend om zijn uitgebreide sportsectie en heeft vaak primeurs in de Nederlandse sportmedia. Als je een sportliefhebber bent, is De Telegraaf dus een goede keuze.
 3. Snelle nieuwsvoorziening: De Telegraaf is een dagblad en wordt dagelijks uitgegeven, waardoor je snel op de hoogte bent van het laatste nieuws.
 4. Online nieuwsplatform: Naast de papieren krant heeft De Telegraaf ook een online nieuwsplatform waarop dagelijks nieuws en achtergrondverhalen worden gepubliceerd. Hierdoor kun je altijd en overal het laatste nieuws volgen.
 5. Betrouwbaarheid: De Telegraaf is een krant met een lange geschiedenis en staat bekend als een betrouwbare bron van informatie. De krant hanteert strikte journalistieke normen en waarden, waardoor je ervan uit kunt gaan dat het nieuws dat je leest goed is onderzocht en betrouwbaar is.
 6. Hoge korting: nieuwe klanten genieten van een hoge korting op een nieuw abonnement. Helaas alleen geldig op 1-jarige abonnementen.

Over De Telegraaf

De Telegraaf is de grootste krant in Nederland, met een oplage van meer dan 300.000 exemplaren per dag. Het is een krant met een brede focus, die dagelijks nieuws brengt over binnenlandse en buitenlandse politiek, sport, entertainment, economie en meer. De Telegraaf is opgericht in 1893 en heeft sindsdien een rijke geschiedenis opgebouwd. Het is bekend om zijn uitgebreide sportsectie en heeft vaak primeurs in de Nederlandse media. Naast de papieren krant heeft De Telegraaf ook een online nieuwsplatform waarop dagelijks nieuws en achtergrondverhalen worden gepubliceerd (ideaal met Telegraaf Premium). De Telegraaf heeft een sterke nadruk op nieuws en is een belangrijke bron van informatie voor veel Nederlanders.