Home Landelijke krant aanbiedingen De Volkskrant aanbiedingen

De Volkskrant aanbiedingen

Met een abonnement op de Volkskrant blijf je altijd op de hoogte van al het laatste nieuws in Nederland en daarbuiten. Wil je een abonnement afsluiten op de Volkskrant? Maak dan slim gebruik van een Volkskrant aanbieding of proefabonnement. Zo kan je voordelig kennismaken met de krant.

Voor iedereen een passende krant

De Volkskrant heeft voor iedereen een geschikte krant beschikbaar. Zo is de krant verkrijgbaar via PDF, digitaal via de app of fysiek op de deurmat. Zo is er voor iedere lezer een passende krant verkrijgbaar. Uiteraard wel met korting via ons. Bekijk hieronder alle abonnementen en sluit direct af. Meer informatie over de Volkskrant vind je onderaan deze pagina.

Hoe wil je de krant ontvangen?

4 tot 8 weken de Volkskrant voor €6,99

volkskrant-6weken-aanbiedingDe Volkskrant komt met een geweldige aanbieding. Zo lees je 4 weken De Volkskrant voor slechts €6,99. Daarbij krijg je de keuze uit een compleet abonnement van 4 weken, 6 keer de weekendkrant of 8 weken de digitale krant. Je zit nergens aan vast.

Stopt automatisch!

De Volkskrant proefabonnement

alle-persgroep-kranten-6euDe Volkskrant aanbieding! Lees de kant 4 weken compleet  (digitaal + papier) voor slechts €6! Stop automatisch na 4 weken. Zo kan je de Volkskrant eerst proberen.

Proefabonnement

De Volkskrant 4 weken voor €6

Laat nu 4 weken lang de Volkskrant op de deurmat vallen voor slechts €4. Je ontvangt dan zowel de digitale als papieren krant + toegang tot de website. Zo kan je de Volkskrant ontdekken.

Stopt automatisch

De Volkskrant compleet 1 jaar met 36% korting

Ontvang de Volkskrant een jaar lang op de deurmat met maar liefst 36% korting. Je ontvangt doordeweeks de krant op de deurmat, op zaterdag een dikke zaterdagkrant en de hele week toegang tot de site en de nieuws-app.

36% korting

De Volkskrant Digitaal 1 jaar met 27% korting

Lees je De Volkskrant het liefst op je mobiel, tablet of computer? Kies dan voor een digitaal abonnement. Nu met 27% korting bij gebruik van deze aanbieding. Je ontvangt dan ook onbeperkt toegang tot de website + Topics.

27% korting

De Volkskrant Weekend 1 jaar met 38% korting

Kies nu voor een zaterdagabonnement op De Volkskrant en ontvang de krant doordeweeks digitaal en op zaterdag op papier in de brievenbus. Nu met 38% korting bij gebruik van deze aanbieding.

38% korting

De Volkskrant compleet 3 jaar met 40% korting

Nieuwe klanten van De Volkskrant kunnen direct kiezen voor een 3-jarig abonnement tegen 40% korting. Dit is een flinke korting op de krant en enkel beschikbaar voor nieuwe klanten. Met deze aanbieding ontvang je dagelijks de krant op de deurmat, toegang tot de website en ontvang je de digitale krant.

40% korting

De Volkskrant Weekend 3 jaar met 44% korting

Wil je langer genieten van een korting op de Volkskrant? Kies dan direct een 3-jarig abonnement en profiteer van 44% korting. Deze korting krijgen bestaande lezers niet, dus maak er direct gebruik van.

44% korting

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt de Volkskrant bezorgd?

De Volkskrant wordt doordeweeks (ma t/m vrij) voor 07:00 bezorgd. Op zaterdag wordt de krant voor 08:00 bezorgd. De digitale krant kan je vanaf 06:00 inzien.

Op welke dagen wordt de Volkskrant bezorgd?

De Volkskrant wordt van maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een dikke weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Wat zijn Topics bij de Volkskrant?

Met een abonnement op de Volkskrant ontvang je toegang tot Topics. Dit is een bundeling van journalistiek uit 13 landelijke en regionale kranten. Je vindt dat het allerlaatste nieuws uit meerdere kranten op één plek.

Wat kost de Volkskrant?

De prijs van de Volkskrant is afhankelijk van je abonnement. Zo is een digitaal abonnement voordeliger dan een abonnement met de fysieke krant. Je vindt alle vormen hierboven.

Hoe kan ik de Volkskrant opzeggen?

De Volkskrant opzeggen kan via de klantenservice via telefoonnummer 088 – 0561561, schriftelijk of via de Dyme app. Voor de brief kan je het volgende gebruiken:

Volkskrant
Postbus 1002
1000 BA
Amsterdam (NL)

Dit krijg je bij de Volkskrant

De Volkskrant is landelijke krant van De Persgroep en behoort tot de 3 grootste kranten van ons land. Met een abonnement op de krant blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, ontvang je achtergrondinformatie, lees je over de wetenschap en verder vind je in de krant verschillende columns en opinies. Met de Volkskrant begin je de dag goed geïnformeerd.

Probeer een proefabonnement op de Volkskrant

Wil je de Volkskrant digitaal of op papier ontvangen? Als je nog niet weet hoe je de krant wilt lezen, dan kan je eerst een proefabonnement afsluiten. Zo lees je de krant een aantal weken tegen een gereduceerde prijs. Na de proefperiode stopt de levering automatisch. Zo kan je de krant bijvoorbeeld 4 weken lang lezen voor slechts €4. Mocht je enkel geïnteresseerd zijn in de exclusieve artikelen op de website, dan kan je altijd voor Digitaal Basis gaan. Je krijgt dan onbeperkt toegang tot de website en in de nieuws-app.