Home Landelijke krant aanbiedingen Het Financieele Dagblad aanbiedingen

Het Financieele Dagblad aanbiedingen

Wil je een voordelig abonnement afsluiten op het Financieele Dagblad? Maak dan slim gebruik van onze aanbiedingen, proefabonnementen en reguliere abonnementen. Zo bieden wij een overzicht van alle abonnementen aan zodat jij direct een gewenste abonnement kunt afsluiten. Hoe lees jij graag de krant?

De krant voor het bedrijfsleven

Het Financieele Dagblad is een krant dat zich richt op de economie en het bedrijfsleven. Wil je graag weten hoe de economie ervoor staat? Dan is een abonnement op het Financieele Dagblad een must. Kies hieronder de verschillende abonnementsvormen of maak gebruik van een aanbieding. Zo blijft je altijd op de hoogte van het allerlaatste financiële nieuws.

Hoe wil je de krant ontvangen?

FD Digitaal met 35% korting

Ontvang nu Het Financieel Dagblad digitaal voor een heel jaar met een indrukwekkende korting van 35%. Met deze aanbieding heb je altijd en overal toegang tot het laatste nieuws en diepgaande achtergronden.

Geniet dagelijks van de digitale krant op je desktop, tablet en mobiel, zodat je altijd op de hoogte blijft, waar je ook bent. Met onbeperkte toegang tot artikelen op FD.nl en in de FD App, heb je een schat aan financiële informatie binnen handbereik.

En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je dagelijks een e-mailupdate met het belangrijkste nieuws, zodat je nooit iets mist. Investeer in je kennis en bespaar 35% op Het Financieel Dagblad!

35% korting

FD Compleet

Een exclusieve kans: ontvang Het Financieel Dagblad compleet, zowel de papieren krant als de digitale versie inclusief toegang tot fd.nl, voor een volledig jaar met een indrukwekkende korting van 46%!

Met deze aanbieding heb je het beste van beide werelden – de tastbare ervaring van de papieren krant en het gemak van de digitale krant op al je apparaten. Blijf op de hoogte van het laatste financiële nieuws en diepgaande analyses, waar je ook bent.

Mis geen enkel belangrijk financieel inzicht met onbeperkte toegang tot fd.nl. Met 46% korting investeer je niet alleen in waardevolle informatie, maar bespaar je ook flink op Het Financieel Dagblad. Een jaar lang volledig op de hoogte voor een ongekende prijs!

46% korting

FD Digitaal + zaterdag

Maak van je doordeweekse dagen een informatief festijn en je weekenden extra bijzonder met Het Financieel Dagblad digitaal + weekendabonnement! Doordeweeks heb je de krant digitaal tot je beschikking, zodat je altijd en overal het laatste financiële nieuws kunt volgen.

Maar dat is nog niet alles! Op zaterdag geniet je van de uitgebreide weekendkrant én het inspirerende magazine FD Persoonlijk. Zo ben je niet alleen goed geïnformeerd, maar trakteer je jezelf ook op interessante verhalen en diepgaande analyses in het weekend.

Met Het Financieel Dagblad digitaal + weekend maak je van elke dag een kans om bij te blijven en van het weekend een moment van verdieping en ontspanning.

33% korting

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt het Financieele Dagblad bezorgd?

Het Financieele Dagblad is een ochtendkrant en wordt doordeweeks voor 07:00 bezorgd. In het weekend wordt de krant voor 08:00 bezorgd.

Op welke dagen wordt Het Financieele Dagblad bezorgd?

Het Financieele Dagblad wordt maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Wanneer is de digitale krant beschikbaar?

Dagelijks vanaf 06:30 is de digitale krant beschikbaar voor abonnees. Hiervoor moet je ingelogd zijn. Ook beschikbaar via de app.

Over het Financieele Dagblad

Het Financieele Dagblad is een dagelijks ochtendkrant dat zich richt op de economie en het bedrijfsleven. Zij zijn één van de oudste kranten in Nederland en brengt dagelijks actueel, onafhankelijke en relevante informatie over de economie. Daarnaast kan je er ook terecht voor het laatste nieuws, beursinformatie, achtergrondinformatie, opinie, innovaties en nog veel meer. De krant is veelzijdig en een must voor iedereen in het bedrijfsleven.

Zo kun je het Financieele Dagblad lezen

Lees je de krant graag vanaf het scherm of ontvang je liever een papieren krant in de brievenbus? Het Financieele dagblad heeft aan iedereen gedacht. Zo kan je bij FD kiezen tussen een digitale krant met dagelijks toegang tot FD.nl een een digitale versie van de krant. Een weekendabonnement met op zaterdag een dikke krant in de brievenbus. En tot slot een compleet abonnement waarbij je de krant 6 dagen per week zowel fysiek als digitaal ontvangt. Ook is er een zakelijk abonnement beschikbaar zodat je de krant op kantoor kunt lezen.