Home Landelijke krant aanbiedingen Het Financieele Dagblad aanbiedingen

Het Financieele Dagblad aanbiedingen

Wil je een voordelig abonnement afsluiten op het Financieele Dagblad? Maak dan slim gebruik van onze aanbiedingen, proefabonnementen en reguliere abonnementen. Zo bieden wij een overzicht van alle abonnementen aan zodat jij direct een gewenste abonnement kunt afsluiten. Hoe lees jij graag de krant?

De krant voor het bedrijfsleven

Het Financieele Dagblad is een krant dat zich richt op de economie en het bedrijfsleven. Wil je graag weten hoe de economie ervoor staat? Dan is een abonnement op het Financieele Dagblad een must. Kies hieronder de verschillende abonnementsvormen of maak gebruik van een aanbieding. Zo blijft je altijd op de hoogte van het allerlaatste financiële nieuws.

Hoe wil je de krant ontvangen?

FD Digitaal

Lees het Financieele Dagblad enkel digitaal vanaf je smartphone, tablet of computer. Nu tijdelijk de eerste maand slechts €10. Per maand opzegbaar.

1e maand €10

FD Compleet

Ontvang het Financieele Dagblad zowel digitaal als op papier met FD Compleet. Je ontvangt dan ook op zaterdag een weekendkrant met het laatste financiële nieuws.

1e maand €10

FD Digitaal + zaterdag

Lees het Financieele Dagblad doordeweeks digitaal vanaf je smartphone, tablet of computer en ontvang op zaterdag een weekendkrant.

1e maand €10

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt het Financieele Dagblad bezorgd?

Het Financieele Dagblad is een ochtendkrant en wordt doordeweeks voor 07:00 bezorgd. In het weekend wordt de krant voor 08:00 bezorgd.

Op welke dagen wordt Het Financieele Dagblad bezorgd?

Het Financieele Dagblad wordt maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Wanneer is de digitale krant beschikbaar?

Dagelijks vanaf 06:30 is de digitale krant beschikbaar voor abonnees. Hiervoor moet je ingelogd zijn. Ook beschikbaar via de app.

Over het Financieele Dagblad

Het Financieele Dagblad is een dagelijks ochtendkrant dat zich richt op de economie en het bedrijfsleven. Zij zijn één van de oudste kranten in Nederland en brengt dagelijks actueel, onafhankelijke en relevante informatie over de economie. Daarnaast kan je er ook terecht voor het laatste nieuws, beursinformatie, achtergrondinformatie, opinie, innovaties en nog veel meer. De krant is veelzijdig en een must voor iedereen in het bedrijfsleven.

Zo kun je het Financieele Dagblad lezen

Lees je de krant graag vanaf het scherm of ontvang je liever een papieren krant in de brievenbus? Het Financieele dagblad heeft aan iedereen gedacht. Zo kan je bij FD kiezen tussen een digitale krant met dagelijks toegang tot FD.nl een een digitale versie van de krant. Een weekendabonnement met op zaterdag een dikke krant in de brievenbus. En tot slot een compleet abonnement waarbij je de krant 6 dagen per week zowel fysiek als digitaal ontvangt. Ook is er een zakelijk abonnement beschikbaar zodat je de krant op kantoor kunt lezen.