Home Landelijke krant aanbiedingen NRC Handelsblad aanbiedingen

NRC Handelsblad aanbiedingen

Laat dagelijks NRC Handelsblad op de deurmat vallen en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws. Veel hoeft de krant niet te kosten, want er zijn verschillende abonnementen beschikbaar. Daarnaast verzamelen wij ook NRC Handelsblad aanbiedingen. Zo krijg je de krant altijd voor een scherpe prijs. Hoe wil je de krant lezen?

NRC.nl, digitaal of fysiek NRC Handelsblad

Bij NRC bepaal je zelf hoe je de krant leest. Zo kan je enkel alle artikelen op nrc.nl lezen, is er een digitale krant en wordt de krant zowel in de ochtend als in de middag bezorgd. Afhankelijk van je wensen kan je hier eenvoudig een gewenste abonnement of aanbiedingen selecteren.

NRC Handelsblad heet voortaan gewoon NRC. Kijk daarom voor actuele aanbiedingen op deze pagina van NRC.

Hoe wil je de krant ontvangen?

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt NRC Handelsblad bezorgd?

NRC Handelsblad is een middagkrant en wordt doordeweeks voor 18:30 bezorgd. In het weekend wordt de krant voor 11:00 bezorgd.

Op welke dagen wordt NRC Handelsblad bezorgd?

NRC Handelsblad wordt maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Wat is de afkorting van NRC?

De afkorting NRC staat voor Nationale Referentiecollectie. De afkorting wordt gebruik bij de kranten NRC.NEXT en NRC Handelsblad.

Wat is het verschil tussen NRC en NRC Handelsblad?

Het grootste verschil tussen de 2 kranten is dat NRC.NEXT een ochtendkrant is en NRC Handelsblad een middagkrant. Zo is de krant grotendeels hetzelfde, maar is NRC Handelsblad net iets meer up-to-date.

Altijd up-to-date met NRC Handelsblad

NRC Handelsblad is een middagkrant. Aangezien de krant pas in de middag naar de drukker gaat, ben je in de avond altijd op de hoogte van het allerlaatste nieuws! De krant focust zich op buitenlands nieuws, politiek, economie, opinie en kunst. Zo blijf je altijd up-to-date van het laatste (economisch) nieuws van binnen- en buitenland.

Ochtend of middag krant. Wat kies jij?

Met NRC heb je de keuze tussen een ochtend en middag krant. Hoe lees jij de krant het liefst? Met NRC Handelsblad ontvang je aan het eind van de middag de krant zodat je op de hoogte bent van het allerlaatste nieuws. Met NRC begin je jouw dag met het nieuws van gisteren. Afhankelijk wat je wensen zijn kan je kiezen tussen de 2 kranten. Op NRC.nl word je natuurlijk de hele dag door op de hoogte gebracht van het laatste nieuws. Daarom is een online only abonnement ook geschikt.