NRC aanbiedingen

Begin je de dag graag met de krant bij het ontbijt of een kopje koffie? Dan is NRC.NEXT misschien wel de krant voor jou. De krant wordt doordeweeks voor 07:00 bezorgd en brengt kwaliteitsjournalistiek van het allerlaatste nieuws, cultuur, economie en sport. Wij zullen op deze pagina alle NRC.NEXT aanbiedingen en abonnementen voor je op een rijtje zetten. Zo kan je eenvoudig een passende abonnement aanvragen of proberen.

Je krijgt drie keuze bij NRC

NRC biedt drie journalistieke podia aan. Zo heb je de ochtendkrant met NRC, de middag krant met NRC Handelsblad en de nieuwsartikelen op nrc.nl. Aangezien niet alle lezers hetzelfde zijn kan je eenvoudig zelf bepalen hoe je de krant wilt lezen. De verschillende vormen van NRC zullen wij op deze pagina behandelen. Zo kan je hier eenvoudig een abonnement afsluiten.

NRC abonnementen

NRC compleet 1 jaar met 42% korting

Laat NRC.NEXT maandag tot en met zaterdag op de deurmat vallen met maar liefst 42% korting. Daarbij ontvang je zowel de digitale als papieren krant + toegang tot nrc.nl.

 • Onbeperkt toegang tot nrc.nl en de app
 • Elke werkdag en zaterdag de digitale krant
 • Extra dikke papieren krant op zaterdag
 • Elke werkdag ’s ochtends de papieren krant op de mat
 • Inclusief NRC podcasts en nieuwsbrieven

42% korting

NRC Zaterdag 1 jaar met 53% korting

Kies nu een NRC zaterdag abonnement met 53% korting bij gebruik van deze aanbieding. Je leest doordeweeks de krant digitaal en op zaterdag ontvang je een dikke weekendkrant.

 • Onbeperkt toegang tot nrc.nl en de app
 • Elke werkdag en zaterdag de digitale krant
 • Extra dikke papieren krant op zaterdag
 • Inclusief NRC podcasts en nieuwsbrieven

53% korting

NRC Digitaal 1 jaar met 62% korting

Lees de krant het liefst vanaf je telefoon, tablet of laptop? Kies dan voor een digitaal abonnement met 62% korting. Je ontvangt dan 6 keer per week de digitale krant + onbeperkt toegang tot nrc.nl.

 • Onbeperkt toegang tot nrc.nl en de app
 • Elke werkdag en zaterdag de digitale krant
 • Inclusief NRC podcasts en nieuwsbrieven

62% korting

Abonnement samenstellen

Wil je NRC 2 of 3 jaar lang op de deurmat ontvangen? Ontvang je de krant het liefst op donderdag? Het is nu ook mogelijk om je eigen abonnement samen te stellen. Klik snel verder.

Persoonlijk

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt NRC bezorgd?

NRC is een ochtendkrant en wordt doordeweeks voor 07:00 bezorgd. In het weekend wordt de krant voor 08:00 bezorgd. Digitaal is de krant doordeweeks vanaf 06:00 te lezen.

Op welke dagen wordt NRC bezorgd?

NRC wordt maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Hoe kan ik NRC opzeggen?

Dit kan doordeweeks telefonisch via 088-5720572 van 08:00 tot 17:00 of schriftelijk via onderstaand adres. Schriftelijk heeft een verwerkingstijd van 2 weken. Meer op deze pagina.

NRC Media B.V.
Afdeling Klantenservice
Postbus 8986
3009 TG Rotterdam

Waar staat de afkorting NRC voor?

De afkorting NRC staat voor Nationale Referentiecollectie. De afkorting wordt gebruik bij de kranten NRC en NRC Handelsblad.

Wat is het verschil tussen NRC en NRC Handelsblad?

Het grootste verschil tussen de 2 kranten is dat NRC een ochtendkrant is en NRC Handelsblad een middagkrant. Zo is de krant grotendeels hetzelfde, maar is NRC Handelsblad net iets meer up-to-date.

Lees NRC zoals je wilt

Als je geen klant bent van NRC, dan krijg je beperkt toegang tot de artikelen op NRC.nl. Als je vervolgens een online only abonnement afsluit krijg je onbeperkt toegang tot de kwaliteitsjournalistiek van NRC. Met een digitaal abonnement krijg je daarbij ook toegang tot de digitale krant op je telefoon, tablet of laptop. En tot slot is het mogelijk om de krant ook fysiek in de brievenbus te krijgen. Afhankelijk wat voor een lezer je bent, kun je hier dus eenvoudig een abonnement afsluiten.

NRC proefabonnementen afsluiten

Soms wil je de krant eerst even een paar weken proberen voordat je een abonnement afsluit. In dat geval kun je eenvoudig een proefabonnement afsluiten. Aangezien er niet altijd een proefabonnement beschikbaar is, kan ook eerst voor een voordelig digitaal only abonnement kiezen. Zo kun je eerst kijken of NRC iets voor je is. Bij het afsluiten van een abonnement heb je wettelijk 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat de eerste krant wordt bezorgd. Mocht de krant niet bevallen, dan kun je het abonnement annuleren.


Warning: Undefined array key "disable_clientside_script" in /home/customer/www/bestekrant.nl/public_html/wp-content/plugins/seo-image-alt-tags/classes/class-sit-scripts.php on line 26