Trouw aanbiedingen

Wil je graag een abonnement nement op Trouw, maar twijfel je nog? Laat ons je twijfel wegnemen en je de belangrijkste punten, aanbiedingen en abonnementen voor je op een rijtje te zetten. Zo vind je hieronder alle mogelijke abonnementen, aanbiedingen en proefabonnementen.

Neem een proefabonnement op Trouw

Waarom gelijk een abonnement nemen op Trouw? Kies voor een voordelige proefabonnement en maak eerst voordelig kennis met de krant. Nadat de proefperiode is afgelopen kan je altijd nog kiezen voor één van onderstaande abonnementen. Een proefperiode kan slechts 1 keer per 6 maanden aanvragen.

Hoe wil je de krant ontvangen?

Trouw proefabonnement: 6 weken voor €10

trouw-6weken-aanbiedingProbeer TROUW nu extra voordeel met een proefabonnement. Je krijgt dan 6 weken de krant op de deurmat voor slechts €10. Je hebt keuze uit zowel de fysieke krant als de digitale krant. Maak je keuze en bespaar tot wel 75%.

Stopt automatisch

Trouw proefabonnement

kranten-proefabonnementenNeem nu een voordelig proefabonnement op TROUW en lees de krant 4 weken lang op papier + digitaal voor slechts €4. Na de proefperiode stopt de levering automatisch.

proefabonnement

TROUW 4 weken voor €4 aanbieding

Wil de krant TROUW eerst proberen? Neem dan nu een voordelig proefabonnement. Zo lees je de krant 4 weken lang voor slechts €4. Stopt automatisch, dus je zit nergens aan vast.

Proefabonnement

Trouw compleet 1 jaar met 35% korting

Neem nu een jaarabonnement op Trouw en lees de krant 12 maanden lang tegen maar liefst 35% korting. Je krijgt dan zowel digitaal als fysiek de krant + toegang tot Topics.

35% korting

Trouw Weekend 1 jaar met 30% korting

Lees doordeweeks de krant Trouw digitaal via je smartphone, tablet of computer en ontvang op zaterdag een dikke weekendkrant. Nu tijdelijk met 30% korting verkrijgbaar via deze aanbieding.

30% korting

Trouw Digitaal 1 jaar met 29% korting

Lees Trouw digitaal op je telefoon, tablet of computer met Trouw Digitaal. Je ontvangt vervolgens 29% korting op een jaarabonnement. Naast de digitale krant krijg je ook onbeperkt toegang tot de website.

29% korting

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt Trouw bezorgd?

Trouw is een ochtendkrant en wordt doordeweeks voor 07:00 bezorgd. In het weekend wordt de krant voor 08:00 bezorgd. Digitaal is de krant doordeweeks vanaf 06:00 te lezen.

Op welke dagen wordt Trouw bezorgd?

Trouw wordt maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Hoe kan ik Trouw opzeggen?

Je kunt de krant Trouw op 3 manieren opzeggen. Je kan rechtstreeks met de klantenservice bellen via het telefoonnummer 088-0561 588. Of laat je telefoonnummer achter en de klantenservice belt jou. Tot slot kan je ook inloggen in je account en de krant daar opzeggen.

Wat krijg je bij Trouw?

Bij een compleet abonnement op Trouw ontvang je 6 dagen per week de krant zowel fysiek als digitaal, 24/7 toegang tot de site en app, digitale krant in PDF (voor offline lezen) en toegang tot Topics.

Wat zijn Topics bij Trouw?

Met een abonnement op Trouw ontvang je toegang tot Topics. Dit is een bundeling van journalistiek uit 13 landelijke en regionale kranten. Je vindt dat het allerlaatste nieuws uit meerdere kranten op één plek.

Waarom kiezen voor Trouw?

Trouw brengt het nieuws op een andere manier dan je gewend bent. Zo brengen zij op een constructieve manier meerdere inzichten in een nieuwsartikel. Je ontvangt hetzelfde nieuws, maar dan anders gebracht. Zo wordt er een onderscheid gemaakt tussen gevoelens en feiten. Zo kan je eenvoudig zelf een standpunt nemen in het onderwerp.

Lees Trouw in tabloidformaat

Het fijne van Trouw is dat de krant in tabloid formaat wordt bezorgd. De krant ligt net even wat lekkerder in de hand en dat maakt lezen prettiger. Uiteraard ontvang je de krant bij een compleet abonnement. Lees je de krant liever vanaf je smartphone, tablet of laptop? Dan kun je kiezen voor een digitaal of digitaal basis abonnement. Je ontvangt dan dagelijks de krant in PDF formaat en toegang tot alle nieuwsartikelen op de site.