Home Limburgs Dagblad aanbiedingen

Limburgs Dagblad aanbiedingen

De Telegraaf is de grootste en populairste krant in Nederland. Wil je graag een abonnement nemen op De Telegraaf? Dan kan dit natuurlijk via ons met korting. Wij verzamelen namelijk alle Telegraaf aanbiedingen. Zo krijg je korting op De Telegraaf Premium, Digitaal, Zaterdag en zelfs compleet. Je voordeel loopt op tot wel 60%.

Het aanbod van De Telegraaf

De Telegraaf biedt 4 abonnementen aan. Zo kan iedereen een gewenste abonnementen nemen. Lees je enkel artikelen op de website? Dan is Premium wat voor jou. Ontvang je graag de fysieke krant, dan is Compleet de oplossing. Het fijne van De Telegraaf is dat je korting toeneemt naarmate je langer de krant neemt. Zo kan je bij De Telegraaf standaard kiezen tussen 1, 2 en 3 jarige abonnementen.

Hoe wil je de krant ontvangen?

De Telegraaf premium

Met De Telegraaf Premium krijg je volledig toegang tot alle Premium-artikelen op de website. Tevens krijg je toegang tot de nieuws-app met exclusieve artikelen/nieuws.

41% korting

De Telegraaf Digitaal

Met De Telegraaf Digitaal krijg je 6 dagen per week vanaf 06:00 toegang tot de digitale krant. Dit is exact dezelfde krant als de fysieke krant, maar je leest de krant digitaal vanaf je smartphone, tablet of computer. Tevens krijg je toegang tot alle Premium-artikelen en de nieuws-app.

55% korting

De Telegraaf Weekend

Met De Telegraaf Weekend ontvang je 6 dagen per week toegang tot de digitale krant en op zaterdag ontvang je een superdikke krant in de brievenbus. Zo kan je in het weekend genieten van de krant terwijl doordeweeks de krant digitaal leest. Inclusief toegang tot Premium-artikelen en de nieuws-app.

55% korting

De Telegraaf Compleet

Met De Telegraaf compleet ontvang je 6 dagen de krant zowel fysiek als digitaal. Zo bepaal je zelf hoe je de krant wilt lezen. Daarnaast krijg je toegang tot alle Premium-artikelen en de nieuws-app. Tot slot krijg je op zaterdag VROUW magazine en VRIJ als uitneembare katern.

41% korting

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt De Telegraaf bezorgd?

De krant wordt doordeweeks (ma t/m vrij) voor 07:00 bezorgd. Op zaterdag wordt de krant voor 08:00 bezorgd. De digitale krant kan je vanaf 06:00 inzien.

Op welke dagen wordt De Telegraaf bezorgd?

De krant van De Telegraaf wordt van maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een dikke weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Hoe moet ik De Telegraaf opzeggen?

Neem contact op met de klantenservice via 088 – 8248242 of vul je vraag in via het online contactformulier.

Waar kan ik een klacht indienen bij De Telegraaf?

Wordt De Telegraaf te laat of niet bezorgd? Dan kan je een klacht indien via Mijnmedia.nl.

Dit zijn alle Telegraaf abonnementen

Hoe lees jij De Telegraaf het liefst? Als je enkel artikelen vanaf de website of app leest, dan is een voordelige Premium-abonnement geschikt voor jou. Voor liefhebbers van de krant kan je vervolgens kiezen tussen Digitaal, Weekend of Compleet. Bij Digitaal ontvang je 6 dagen per week een digitale versie van de krant. Met Weekend ontvang daar nog eens een dikke krant op zaterdag bij. Tot slot ontvang je bij Compleet alle bovenstaande plus dagelijks de fysieke krant op de deurmat. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Gratis extraatjes bij De Telegraaf

Als je kiest voor De Telegraaf Digitaal, Weekend of Compleet ontvang je gratis extraatjes bij je abonnement. Zo ontvang je elke zaterdag VROUW-magazine en VRIJ als uitneembare katern bij de krant. Bij een digitaal abonnement ontvang je ook de digitale magazines. Daarnaast heeft De Telegraaf voor al haar abonnees exclusieve aanbiedingen. Zo kan je mooie artikelen en dagjes uit op de kop tikken. Tot slot heeft De Telegraaf een app waarmee je het allerlaatste nieuws op de voet volgt. Zo hoef je nooit meer nieuws te missen.