Home Over ons

Over ons

Dagelijks voorzien wij duizenden bezoekers van aanbiedingen en gratis producten met onze website Aanbieding.nl en Gratis.nl. Aan de hand hiervan zagen wij tijdens Corona dat kranten helemaal niet dood zijn. Integendeel zagen wij een flinke stijging in het aantal aangevraagde kranten. Daarom wij hebben besloten het voor onze bezoekers makkelijker te maken door een website te lanceren dat zich enkel richt op kranten en proefabonnementen.

Dat is het moment dat wij de website Besteskrant.nl in het leven hebben geroepen. Op deze website vind je een compleet overzicht van alle beschikbare krantenabonnementen, proefabonnementen en aanbiedingen. Wij selecteren daarbij zowel landelijke- als regionale kranten zodat jij als bezoekers een zo’n compleet mogelijk overzicht krijgt.

Het fijne van Bestekrant.nl is de exclusieve aanbiedingen en proefabonnementen die wij kunnen aanbieden die de kranten zelf niet hebben. Zo kunnen wij deze site gebruiken om jouw te helpen aan een zo’n voordelig mogelijke krantenabonnementen.

Voor overige aanbiedingen, die niets te maken hebben met kranten, willen wij je graag doorverwijzen naar Aanbieding.nl.

krant aanbiedingen
Landelijke kranten
Regionale kranten