Home Regionale krant aanbiedingen

Regionale krant aanbiedingen

Ben je op zoek naar een aanbieding op een regionale krant? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzamelen alle aanbiedingen en abonnementen van bijna alle regionale kranten. Je vindt de verschillende regionale kranten hieronder.

Abonnement op regionale kranten

Met een abonnement op een regionale krant ontvang je enkel nieuws uit je regio. Via deze pagina kun je eenvoudig een abonnement afsluiten op een krant naar keuze. Kies je gewenste krant en kies een abonnement. Je ontvangt in ongeveer 1 week al je eerste krant.

De Limburger

De Limburger

Gebied: Limburg

De Gelderlander

De Gelderlander

Gebied: Gelderland, Noordoost-Noord-Brabant, Noord-Limburg

NoordHollands Dagblad

noordhollands-dagblad-abonnement

Gebied: Noord-Holland ten noorden van het IJ

De Stentor

De Stentor

Gebied: Salland, Flevoland, Noord-Gelderland

Dagblad van het Noorden

Dagblad van het Noorden

Gebied: Groningen, Drenthe

Brabants Dagblad

Brabants Dagblad

Gebied: Centraal- en Noordoost-Noord-Brabant, Zuidwest-Gelderland

Tubantia

Tubantia

Gebied: Twente

Eindhovens Dagblad

Eindhovens Dagblad

Gebied: Zuidoost-Noord-Brabant

BN deStem

BN DeStem

Gebied: West-Noord-Brabant

Leeuwarder Courant

Leeuwarder Courant aanbiedingen

Gebied: Friesland

Het Parool

Het Parool aanbiedingen

Gebied: Stadsregio Amsterdam

PZC

PZC

Gebied: Zeeland

Leidsch Dagblad

leidsch-dagblad-abonnement

Gebied: Noord-Zuid-Holland, Zuid-Noord-Holland

Haarlems Dagblad

haarlems-dagblad-abonnement

Gebied: Kennemerland

IJmuider Courant

ijmuider-courant-abonnement

Gebied: Kennemerland

De Gooi- en Eemlander

de-gooi-eemlander

Gebied: Het Gooi, Eemland

Friesch Dagblad

Friesch Dagblad aanbiedingen

Gebied: Friesland

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is een regionale krant?

Een regionale krant is een krant dat grotendeels uit regionale nieuws bestaat. Al het nieuws is zorgvuldig geselecteerd en heeft (vaak) direct invloed op jouw omgeving.

Welke regionale kranten zijn er?

Nederland telt ruim 20 regionale kranten. Zo heeft elke provincie een eigen krant en sommige provincies hebben meerdere kranten zoals Limburg. Daarnaast zijn er ook circa 20 lokale kranten.

Wat is een lokale krant?

Een lokale krant is een krant of dagblad dat enkel in een klein gebied wordt bezorgd. In vergelijking met een regionale krant wordt een lokale krant slechts in een klein gebied bezorgd terwijl de regionale krant in de gehele provincie wordt bezorgd.

Waarom kiezen voor een regionale krant?

Met een regionale krant blijft je op de hoogte van al het nieuws uit jouw wijk, stad en provincie. Je weet dan direct wat zich bij jou in de buurt afspeelt. Regionaal nieuws heeft (vaak) direct impact op jou als inwoner.

Ontvang enkel regionaal nieuws

Wil je ook op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws bij jou in de buurt? Dan is een abonnement op de regionale krant de oplossing. Je ontvangt dan enkel nieuws en informatie over zaken bij jou in de buurt of provincie. Daarnaast vind je in de regionale krant ook een agenda met activiteiten bij jou in de buurt. Met een abonnement op de regionale krant mis je nooit meer het laatste nieuws. Je ontvangt 6 dagen per week de krant fysiek in de brievenbus of digitaal.

Dit zijn de regionale kranten

Wil je weten welke regionale kranten er zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zetten op deze pagina alle regionale kranten voor je op een rijtje. Op elke krant kan je een (proef)abonnement afsluiten. Hierbij gaat het om de volgende kranten: De Limburger, De Gelderlander, NoordHollands Dagblad, De Stentor, Dagblad van het Noorden, Brabants Dagblad, Twentsche Courant Tubantia, Eindhovens Dagblad, BN deStem, Leeuwarder Courant, Het Parool, Provinciale Zeeuwse Courant (PZC), Limburgs Dagblad, Leidsch Dagblad, Haarlems Dagblad, IJmuider Courant, De Gooi- en Eemlander en Friesch Dagblad.

Andere regionale kranten die er zijn, maar waarvan wij geen abonnementen hebben zijn: Barneveldse Krant en De Flevopost.