Home Regionale krant aanbiedingen BN deStem aanbiedingen

BN deStem aanbiedingen

Via deze pagina ontdek je de beste aanbiedingen en abonnementen voor BN DeStem. Zo vind je een volledig overzicht van abonnementen, proefabonnementen en natuurlijk aanbiedingen. Op deze manier kan je voordelig de krant lezen of proberen. Je vindt hieronder een volledig overzicht van abonnementen op BN DeStem.

Proefabonnementen op BN DeStem

Met een proefabonnement op BN DeStem kan je krant eerst proberen voordat je vast zit aan je jaarcontract. Ideaal voor mensen die twijfelen om een abonnement te nemen. Zo kan je de krant eerst een paar weken proberen tegen een korting tot wel 90%. Bij een proefabonnement stopt de levering automatisch, dus je zit nergens aan vast. Bevalt de krant? Dan kan je via deze pagina altijd nog een andere abonnement afsluiten. Ook vind je hier alle aanbiedingen voor BN DeStem.

Hoe wil je de krant ontvangen?

4 weken BN DeStem voor €4 (stopt automatisch)

bndestem-bestekrantNeem nu een voordelig proefabonnement op BN DeStem en betaal slechts €4 voor 4 weken lang de krant. Je kan ook kiezen voor 6 weken lang de weekendkrant of 8 weken de digitale krant. Dit aanbod is tijdelijk geldig, dus profiteer nu snel!

Stopt automatisch!

BN deStem Compleet tot 52% korting

bndestem-compleet-bestekrantOntvang 6 dagen per week de krant op de deurmat + digitaal tegen een flinke korting. Je ontvangt dan regionale nieuws bij jou uit de buurt voor een scherpe prijs.

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Digitale krant met bijlagen (pdf)
 • Nieuw: Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 11 kranten
 • Magazine Mezza
 • Extra dikke weekendkrant
 • Doordeweeks de papieren krant
 • Keuze uit 1, 2 of 3 jaar

 

Tot 52% korting

BN deStem Digitaal tot 55% korting

Volg het allerlaatste nieuws via je telefoon, tablet of laptop met een digitaal abonnement op BN deStem. Je hebt dan al het nieuws binnen handbereik. Bekijk de aanbieding en profiteer direct.

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Digitale krant met bijlagen (pdf)
 • Nieuw: Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 11 kranten
 • Keuze uit 1, 2 of 3 jaar

55% korting

BN deStem zaterdag / weekend tot 57% korting

Ontvang elke zaterdag een dikke krant op deurmat en lees doordeweeks de krant digitaal of de premium-artikelen via de website. Kies voor een zaterdagabonnement en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Digitale krant met bijlagen (pdf)
 • Nieuw: Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 11 kranten
 • Magazine Mezza
 • Extra dikke weekendkrant
 • Keuze uit 1, 2 of 3 jaar de krant

57% korting

BN deStem Digitaal basis met 32% korting

Wil je het nieuws enkel via de website of de app volgen? Dan kan je beter een Digitaal Basis abonnement nemen op BN DeStem. Je ontvangt dan onbeperkt toegang tot alle premium artikelen.

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Nieuw: Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 11 kranten

32% korting

BN DeStem proefabonnement: 4 tot 8 weken voor €4

bndestem-6weken-aanbiedingMet deze aanbieding ontvang je maar liefst 75% korting op de krant! Dit betekent 4 weken de krant op de deurmat, 6 weekenden of 8 weken digitaal voor slechts €4. De levering stopt automatisch, dus je zit nergens aan vast.

Stopt automatisch

BN deStem proefabonnement van 4 weken

4weken-de-krant-4euro-kleinProbeer BN deStem eerst voordelig met een proefabonnement. Zo ontvang je 4 weken alle voordelen, inclusief krant, voor slechts €6. Na 4 weken stopt de levering automatisch, dus je zit nergens aan vast. Zo kan je de krant voordelig proberen.

Stopt automatisch!

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt BN DeStem bezorgd?

BN DeStem wordt doordeweeks (ma t/m vrij) voor 08:00 bezorgd. Op zaterdag wordt de krant voor 10:00 bezorgd. De digitale krant kan je vanaf 06:00 inzien.

Op welke dagen wordt BN DeStem bezorgd?

BN DeStem wordt van maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een dikke weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Wat zijn Topics bij BN DeStem?

Met een abonnement op het BN DeStem ontvang je toegang tot Topics. Dit is een bundeling van journalistiek uit 13 landelijke en regionale kranten. Je vindt dat het allerlaatste nieuws uit meerdere kranten op één plek.

Wat is het verschil tussen Digitaal en Digitaal Basis abonnement?

Bij een digitaal abonnement ontvang je ook daadwerkelijk een digitale versie van de krant. Bij een digitaal basis abonnement is dit niet het geval. Bij de digitaal basis abonnement krijg je enkel toegang tot alle premium artikelen op de website of in de app.

Wat zijn Premium artikelen bij BN DeStem?

Met Premium krijg je toegang tot exclusieve artikelen op de website van BN DeStem. Deze artikelen zijn enkel toegankelijk voor abonnees van BN DeStem.

Welke regio-edities heeft BN DeStem?

BN DeStem heeft 6 verschillende regio-edities:

Bergen op Zoom
Breda
Etten-Leur / Moerdijk
Oosterhout
Roosendaal
Zeeuws Vlaanderen

Hoe kan ik de krant opzeggen?

BN DeStem opzeggen kan via de klantenservice via telefoonnummer 088 – 0139664. Of regel het zelf online via deze pagina.

Wat kost de krant in de winkel?

De krant BN DeStem kost in de winkel op maandag en vrijdag €2,75 per stuk, op dinsdag, woensdag en donderdag €2,60 per stuk en €3,70 op zaterdag per stuk. Prijzen kunnen aangepast worden.

Hoe kom ik in contact met BN DeStem?

De krant BN DeStem heeft een aparte contactpagina voor zowel vast als nieuwe klanten. Verder zijn zij ook telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren via het nummer 088-0561525.

BN DeStem Prijzen

BN DeStem biedt verschillende abonnementsopties aan, elk met hun eigen prijzen. De kosten van een abonnement hangen af van factoren zoals de frequentie van de krant (dagelijks of alleen in het weekend), de duur van het abonnement en de gekozen bezorgopties (bijvoorbeeld thuisbezorgd of ophalen bij een afhaalpunt). Hieronder een overzicht met prijzen bij een 1-jarig abonnement.

OmschrijvingJouw prijsKorting
1 jaar compleet€ 6,00 p/w42% kortingProfiteer
1 jaar Zaterdag + digitaal€ 3,50 p/w49% kortingProfiteer
1 jaar digitaal€ 3,00 p/w46% kortingProfiteer
1 jaar premium€ 1,75 p/w20% kortingProfiteer
 • op basis van een 1-jarig abonnement.

De regionale krant BN Destem

BN DeStem is een regionale krant die zich richt op het nieuws en de gebeurtenissen in West-Brabant en Zeeland. De krant brengt dagelijks lokaal en regionaal nieuws, sport, cultuur en entertainment. BN DeStem heeft een lange geschiedenis, de eerste editie van de krant verscheen in 1879 als De Bredasche Courant. In de loop der jaren is de krant samengevoegd met andere lokale kranten en uiteindelijk ontstond de huidige naam BN DeStem. Naast de papieren krant heeft BN DeStem ook een online nieuwsplatform, waarop het laatste nieuws en achtergrondverhalen worden gepubliceerd. BN DeStem heeft een sterke lokale focus en speelt een belangrijke rol in het informeren van de inwoners van West-Brabant en Zeeland.

Ontdek de krant van BN Destem

Met een abonnement op Bn DeStem word je dagelijks geïnformeerd over al het internationaal, nationaal en regionaal nieuws. Zo ben je overal van op de hoogte. Aan de hand van de regio-edities ontdek je vervolgens wat er dicht bij jou in de buurt gebeurd. Daarnaast heeft de krant ook gedacht aan sportliefhebbers, want ook dit vind je terug in de krant. En dan kan je denken aan lokale sporten en nationale sporten. Op zaterdag pakt BN DeStem uit met 3 extra katernen zodat je ook achtergrondverhalen kunt lezen. Daarnaast ontvang je op zaterdag een magazine bij de krant.