Home Regionale krant aanbiedingen Brabants Dagblad aanbiedingen

Brabants Dagblad aanbiedingen

Overweeg je een abonnement te nemen op het Brabants Dagblad? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zetten alle abonnementen, proefabonnementen en aanbiedingen voor je op een rijtje. Zo kan je eenvoudig een passende abonnement afsluiten en de krant lezen zoals jij dat wilt.

Brabants Dagblad aanvragen

Via deze pagina kun je eenvoudig een abonnement op het Brabants Dagblad afsluiten. Zo verzamelen wij alle abonnementen en exclusieve aanbiedingen. Wil je de krant eerst proberen? Dan kan je beginnen met een proefabonnement. Wil je meteen een abonnement afsluiten? Dan kan je kiezen uit 4 vormen. Bekijk het aanbod van het Brabants Dagblad hieronder en begin je dag goed geïnformeerd.

Brabants Dagblad abonnementen

4 weken Brabants Dagblad voor €4 (stopt automatisch)

brabants-dagblad-bestekrant-nieuwNeem nu een voordelig proefabonnement op Brabants Dagblad en betaal slechts €4 voor 4 weken lang de krant. Je kan ook kiezen voor 6 weken lang de weekendkrant of 8 weken de digitale krant. Dit aanbod is tijdelijk geldig, dus profiteer nu snel!

Stopt automatisch!

Brabants Dagblad compleet tot 52% korting

brabants-dagblad-bestekrantLees het Brabants Dagblad 6 dagen per week tegen maar liefst 52% korting. Je ontvangt dan 6 dagen per week de krant in huis, maar ook digitaal. Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot de website en nieuws-app.

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Digitale krant met bijlagen (pdf)
 • Nieuw: Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 11 kranten
 • Magazine Mezza
 • Extra dikke weekendkrant
 • Doordeweeks de papieren krant
 • Keuze uit 1, 2 of 3 jaar de krant

Tot 52% korting

Brabants Dagblad zaterdag / weekend tot 57% korting

Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws uit Brabant met het Brabants Dagblad. Nu 57% korting op een zaterdag abonnement. Je ontvangt doordeweeks dan de digitale krant en in het weekend een dikke weekendkrant.

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Digitale krant met bijlagen (pdf)
 • Nieuw: Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 11 kranten
 • Magazine Mezza
 • Extra dikke weekendkrant
 • Keuze uit 1, 2 of 3 jaar

Tot 57% korting

Brabants Dagblad Digitaal tot 55% korting

Lees je het laatste nieuws het liefst vanaf je telefoon, tablet of desktop? Kies dan voor een digitaal abonnement op het Brabants Dagblad. Zo krijg je dagelijks de krant digitaal en onbeperkt toegang tot de website en nieuws-app.

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Digitale krant met bijlagen (pdf)
 • Nieuw: Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 11 kranten
 • Keuze uit 1, 2 of 3 jaar

 

Tot 55% korting

Brabants Dagblad Digitaal Basis met 32% korting

Met het Brabants Dagblad Digitaal Basis abonnement ontvang je de krantenartikelen enkel via de website of de nieuwsapp. Je krijgt dan onbeperkt toegang tot al het nieuws, inclusief alle premium artikelen.

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Nieuw: Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 11 kranten

 

32% korting

Brabants Dagblad proefabonnement van 4 weken

4weken-de-krant-4euro-kleinVia deze aanbieding kan je eenvoudig het Brabants Dagblad proberen. Zo lees je de krant 4 weken lang voor slechts €4. Stopt automatisch na 4 weken, dus je zit nergens aan vast. Zo kan je het Brabants voordelig proberen.

Stopt automatisch

Brabants Dagblad proefabonnement: 4 tot 8 weken voor €4

brabants-dagblad-6 weken-aanbiedingNeem nu een proefabonnement van 4 weken op het Brabants Dagblad en profiteer van maar liefst 75% korting. Je ontvangt de krant vervolgens 4 compleet, 6 weekenden of 8 weken digitaal voor slechts €4. De levering stopt automatisch, dus je zit nergens aan vast.

Stopt automatisch

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt het Brabants Dagblad bezorgd?

Het Brabants Dagblad wordt doordeweeks (ma t/m vrij) voor 07:00 bezorgd. Op zaterdag wordt de krant voor 08:00 bezorgd. De digitale krant kan je vanaf 06:00 inzien.

Op welke dagen wordt het Brabants Dagblad bezorgd?

Brabants Dagblad wordt van maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een dikke weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Wat zijn Topics bij het Brabants Dagblad?

Met een abonnement op het Brabants Dagblad ontvang je toegang tot Topics. Dit is een bundeling van journalistiek uit 13 landelijke en regionale kranten. Je vindt dat het allerlaatste nieuws uit meerdere kranten op één plek.

Welke edities heeft het Brabants Dagblad?

Het Brabants Dagblad heeft 6 verschillende edities:

Den Bosch
Meierij
Oss
Tilburg
Veghel-Uden
Waalwijk-Langstraat

Welke editie krijg ik in mijn regio?

De edities van het Brabants Dagblad zijn afhankelijk van je postcode. Neem contact op met de klantenservice om de exacte editie in jouw regio te ontdekken.

Hoe kom ik in contact met het Brabants Dagblad?

Contact met De Gelderlander kan via de klantenservice via het telefoonnummer 088-0561535.

Brabants Dagblad prijzen

OmschrijvingJouw prijsKorting
1 jaar compleet€ 6,00 p/w42% kortingProfiteer
1 jaar Zaterdag + digitaal€ 3,50 p/w49% kortingProfiteer
1 jaar digitaal€ 3,00 p/w46% kortingProfiteer
1 jaar premium€ 1,75 p/w20% kortingProfiteer
 • op basis van een abonnement van 1 jaar

Over het Brabants Dagblad

Het Brabants Dagblad is een regionale krant dat teruggaat tot 1771. Zij voorzien haar lezers van actuele informatie van nieuws uit Noord-Brabant en Zuidwest-Gelderland. De krant wordt 6 dagen per week bezorgd met op zaterdag een dikke weekendkrant. Zo begin jij je dag goed geïnformeerd.

Lees het Brabants Dagblad 24/7

Het nieuws uit Noord-Brabant kan je op verschillende manieren volgen. Zo kan je al het nieuws volgen op bd.nl, maar ook een abonnement nemen op de krant. Op bd.nl kom je daarentegen artikelen tegen die enkel beschikbaar zijn voor abonnees. Je doet er daarom goed aan om een voordelig abonnement te nemen op het Brabants Dagblad. Het nieuws is verkrijgbaar in 4 vormen zodat iedereen op haar eigen manier het nieuws kan volgen.