Home Regionale krant aanbiedingen Dagblad van het Noorden aanbiedingen

Dagblad van het Noorden aanbiedingen

Ben je op zoek naar een aanbieding op het Dagblad van het Noorden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hier vind je een compleet overzicht van aanbiedingen en abonnementen. Ook zullen wij hier (gratis) proefabonnementen voor je plaatsen. Zo kan je voordelig een abonnement nemen op je favoriete krant van het Noorden. Bekijk het aanbod hieronder.

Keuze uit 5 abonnementen

Bij Dagblad van het Noorden heb je keuze uit maar liefst 5 verschillende abonnementen. Zo kun je de krant enkel digitaal lezen, is er een zaterdagabonnement en kan je kiezen voor een lang weekend abonnement. In dit laatste geval ontvang je de krant zowel op zaterdag als maandag. Neem een kijkje tussen de verschillende abonnementen en lees de krant zoals jij het liefst wilt.

Hoe wil je de krant ontvangen?

2 weken gratis Dagblad van het Noorden

Maak nu gratis kennis met Dagblad van het Noorden en ontvang de krant 2 weken lang op de deurmat zonder verdere verplichtingen. Zo kan je gratis kennismaken met het Dagblad van het Noorden.

2 weken gratis

Dagblad van het Noorden 6 weken met 69% korting

Maak nu voordelig kennis met het Dagblad van het Noorden en lees de krant 6 weken lang tegen 69% korting. Je krijgt dan onbeperkt toegang tot de digitale artikelen en 6 dagen de krant op de deurmat. Stopt automatisch na 6 weken!

69% korting

Dagblad van het Noorden 10 weken met 52% korting

Neem nu een voordelig proefabonnement op het Dagblad van het Noorden en lees de krant 10 weken lang met 52% korting. Je ontvangt dan zowel de digitale als fysieke krant.

52% korting

Dagblad van het Noorden Weekend 10 weken met 52% korting

Het Dagblad van het Noorden biedt ook een weekend abonnement aan van 10 weken. Je ontvangt de krant doordeweeks digitaal en op zaterdag een dikke weekendkrant.

52% korting

Dagblad van het Noorden compleet 1 jaar met 23% korting

Wil je langer genieten van de krant? Neem dan een jaarabonnement op het Dagblad van het Noorden en profiteer van 23% korting. Je ontvangt dan zowel de fysieke als digitale krant.

23% korting

Dagblad van het Noorden Digitaal 1 jaar met 23% korting

Lees je de krant enkel digitaal? Maak dan slim gebruik van deze aanbieding en kies voor het Dagblad van het Noorden digitaal. Je krijgt dan een digitale versie van de krant + onbeperkt toegang tot de site en nieuws-app.

23% korting

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt Dagblad van het Noorden bezorgd?

Dagblad van het Noorden wordt doordeweeks (ma t/m vrij) voor 07:00 bezorgd. Op zaterdag wordt de krant voor 08:00 bezorgd. De digitale krant kan je vanaf 06:00 inzien.

Op welke dagen wordt Dagblad van het Noorden bezorgd?

Dagblad van het Noorden wordt van maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een dikke weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Wat zijn Premium artikelen?

Premium artikelen zijn exclusieve artikelen op de website en in de nieuws-app die enkel voor abonnees beschikbaar zijn. Je hebt minimaal Premium nodig om deze artikelen te kunnen lezen.

Welke regio-edities heeft Dagblad van het noorden?

Dagblad van het Noorden heeft 4 verschillende edities:

Groningen Noord
Groningen Oost
Drenthe Zuid
Drenthe West

Hoe kom ik in contact met het Dagblad van het Noorden?

Contact met De Gelderlander kan via de klantenservice via het telefoonnummer 088 800 2000.

Wat kost de krant in de winkel?

Dagblad van het Noorden kost op maandag en vrijdag €2,85. Op dinsdag, woensdag en donderdag kost de krant €2,75. Tot slot kost de weekendkrant €3,99 per stuk.

Regionaal nieuws uit het noorden

Met Dagblad van het Noorden blijf je op de hoogte van al het nieuws uit het noorden. Aan de hand van de edities ontdek je vervolgens weer nieuws bij jou uit de buurt. Zo blijf je altijd op de hoogte van alle uit het noorden, inclusief een uitgebreid activiteitenprogramma. Wil je ook een abonnement op Dagblad van het Noorden? Kies dan voor een proefabonnement. Zo kun je eerst voordelig kennismaken met de krant.

Over Dagblad van het Noorden

Dagblad van het Noorden is een regionale krant uit het Noorden en wordt in Groningen en Drenthe bezorgd. De krant beschikt over 4 editie: Groningen Noord, Groningen Oost, Drenthe Zuid en Drenthe West. Doordeweeks zijn er twee of drie edities beschikbaar, maar in het weekend zijn dit er vier. Verder is Dagblad van het Noorden een onderdeel van NDC Mediagroep. Zij zijn ook uitgever van de Leeuwarder Courant en het Friesch Dagblad.