Home Regionale krant aanbiedingen Dagblad van het Noorden aanbiedingen

Dagblad van het Noorden aanbiedingen

Ben je op zoek naar een aanbieding op het Dagblad van het Noorden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hier vind je een compleet overzicht van aanbiedingen en abonnementen. Ook zullen wij hier (gratis) proefabonnementen voor je plaatsen. Zo kan je voordelig een abonnement nemen op je favoriete krant van het Noorden. Bekijk het aanbod hieronder.

Keuze uit 4 abonnementen

Bij het Dagblad van het Noorden heb je keuze uit maar liefst 4 verschillende abonnementen. Zo kun je de krant enkel digitaal lezen, is er een zaterdagabonnement en kan je kiezen voor een lang weekend abonnement. In dit laatste geval ontvang je de krant zowel op zaterdag als maandag. Neem een kijkje tussen de verschillende abonnementen en lees de krant zoals jij het liefst wilt.

Hoe wil je de krant ontvangen?

Dagblad van het Noorden1 jaar Compleet met 31% korting

Met een compleet abonnement op het Dagblad van het Noorden (DVHN) ontvang je dagelijks fysiek de krant op de deurmat, dagelijks de digitale krant en onbeperkt toegang tot premium artikelen en in de app. Zo blijf je altijd op de hoogte van al het nieuws uit het Noorden. Nieuwe klanten profiteren van deze welkomstaanbieding met 31% korting op de krant.

 • Alle artikelen lezen
 • Digitale krant, 6 dagen per week
 • Extra dikke zaterdagkrant
 • Maandag t/m vrijdag de krant
 • Inclusief dagelijkse nieuwsbrief

31% korting

Dagblad van het Noorden1 jaar Weekend met 43% korting

Met behulp van deze aanbieding lees je het Dagblad van het Noorden een jaar lang op zaterdag met maar liefst 43% korting. Je ontvangt dan ook toegang tot de digitale krant en je kan onbeperkt PLUS-artikelen lezen op de site. Het beste van beide werelden. De digitale DVHN krant is de hele week beschikbaar.

 • Alle artikelen lezen
 • Digitale krant, 6 dagen per week
 • Extra dikke zaterdagkrant
 • Inclusief dagelijkse nieuwsbrief

43% korting

Digitale krant met 43% korting

Lees je de krant enkel digitaal? Maak dan slim gebruik van deze aanbieding en kies voor het Dagblad van het Noorden digitaal. Je krijgt dan een digitale versie van de krant + onbeperkt toegang tot de site en nieuws-app. Zo mis je geen nieuws meer uit het noorden.

 • Alle artikelen lezen (dvhn.nl)
 • Digitale krant, 6 dagen per week
 • Inclusief dagelijkse nieuwsbrief

43% korting

DVHN Premium 1 jaar met 50% korting

Met een Premium abonnement op het DVHN krijg je onbeperkt toegang tot de website en premium artikelen. Zo krijg je onbeperkt toegang tot de website. Al het nieuws is ook beschikbaar via de app, dus download ‘m snel naar je telefoon. Nieuwe klanten krijgen 50% korting.

 • Onbeperkt toegang tot dvhn.nl
 • Toegang tot de nieuwsapp
 • 24/7 nieuws!

50% korting

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt Dagblad van het Noorden bezorgd?

Dagblad van het Noorden wordt doordeweeks (ma t/m vrij) voor 07:00 bezorgd. Op zaterdag wordt de krant voor 08:00 bezorgd. De digitale krant kan je vanaf 06:00 inzien.

Op welke dagen wordt Dagblad van het Noorden bezorgd?

Dagblad van het Noorden wordt van maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een dikke weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Wat zijn Premium artikelen?

Premium artikelen zijn exclusieve artikelen op de website en in de nieuws-app die enkel voor abonnees beschikbaar zijn. Je hebt minimaal Premium nodig om deze artikelen te kunnen lezen.

Welke regio-edities heeft Dagblad van het noorden?

Dagblad van het Noorden heeft 4 verschillende edities:

Groningen Noord
Groningen Oost
Drenthe Zuid
Drenthe West

Hoe kom ik in contact met het Dagblad van het Noorden?

Contact met De Gelderlander kan via de klantenservice via het telefoonnummer 088 800 2000.

Wat kost de krant in de winkel?

Dagblad van het Noorden kost op maandag en vrijdag €2,85. Op dinsdag, woensdag en donderdag kost de krant €2,75. Tot slot kost de weekendkrant €3,99 per stuk.

Dagblad van het Noorden prijzen

ActieprijsKorting
1 jaar compleet€ 6,75 p/w31% kortingProfiteer
1 jaar Zaterdag + digitaal€ 3,75 p/w43% kortingProfiteer
1 jaar digitaal€ 2,75 p/w43% kortingProfiteer
1 jaar premium€ 1,50 p/w50% kortingProfiteer

Regionaal nieuws uit het noorden

Met Dagblad van het Noorden blijf je op de hoogte van al het nieuws uit het noorden. Aan de hand van de edities ontdek je vervolgens weer nieuws bij jou uit de buurt. Zo blijf je altijd op de hoogte van alle uit het noorden, inclusief een uitgebreid activiteitenprogramma. Wil je ook een abonnement op Dagblad van het Noorden? Kies dan voor een proefabonnement. Zo kun je eerst voordelig kennismaken met de krant.

Over Dagblad van het Noorden

Dagblad van het Noorden is een regionale krant uit het Noorden en wordt in Groningen en Drenthe bezorgd. De krant beschikt over 4 editie: Groningen Noord, Groningen Oost, Drenthe Zuid en Drenthe West. Doordeweeks zijn er twee of drie edities beschikbaar, maar in het weekend zijn dit er vier. Verder is Dagblad van het Noorden een onderdeel van NDC Mediagroep. Zij zijn ook uitgever van de Leeuwarder Courant en het Friesch Dagblad.