Home Regionale krant aanbiedingen De Gelderlander aanbiedingen

De Gelderlander aanbiedingen

Wil je een abonnement nemen op de Gelderlander? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zetten alle abonnementen, aanbiedingen en proefabonnementen voor je op een rijtje. Zo kan je voordelig genieten van de krant.

Proefabonnement op De Gelderlander

Je kunt via ons eenvoudig een proefabonnement nemen op De Gelderlander. Naast alle abonnementen vind je hieronder ook aanbiedingen en proefabonnementen op de krant. Zo blijf je op de hoogte van al het nieuws uit jouw omgeving.

Hoe wil je de krant ontvangen?

5 weken De Gelderlander €5. Stopt automatisch!

bestekrant-5weken-regionaalKies zelf jouw favoriete krant en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio en de wereld om je heen. Nu 5 weken voor maar 1,- per week. De bezorging stopt vanzelf, dus je zit nergens aan vast.

Stopt automatisch

De Gelderlander proefabonnement: 6 weken voor €10

gelderlander-6weken-aanbiedingJe krijgt nu maar liefst 75% korting op de Gelderlander met een proefabonnement. Je leest de krant zoals je zelf wilt! Ontvang de krant dagelijks, digitaal en op zaterdag met 75% korting. Met deze aanbieding lees je de krant 6 weken voor €10.

Stopt automatisch

De Gelderlander proefabonnement van 4 weken

kranten-proefabonnementenNeem nu een voordelig proefabonnement op De Gelderlander en lees de krant 4 weken lang voor slechts €4. Na 4 weken stopt de levering automatisch, dus je zit nergens aan vast. Je ontvangt 6 dagen per week de krant zowel digitaal als fysiek.

Stopt automatisch!

De Gelderlander 1 jaar compleet met 28% korting

Met deze aanbieding lees je De Gelderlander 1 jaar lang met 28% korting. Je krijgt dan 6 dagen per week de krant op de deurmat + toegang tot de website en nieuws-app. Zo blijf je op de hoogte van het allerlaatste nieuws.

28% korting

De Gelderlander 1 jaar digitaal met 24% korting

Lees de krant nu 1 jaar lang digitaal vanaf je telefoon, tablet of computer met De Gelderlander Digitaal. Nu tijdelijk verkrijgbaar met 24% korting. Je ontvangt dan ook toegang alle Premium artikelen en de nieuws-app.

24% korting

De Gelderlander zaterdag met 25% korting

Lees doordeweeks de krant digitaal via je telefoon, tablet of computer en ontvang op zaterdag een dikke weekendkrant. De weekendkrant wordt voor 08:00 bezorgd. Nu verkrijgbaar met korting.

25% korting

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt De Gelderlander bezorgd?

De Gelderlander wordt doordeweeks (ma t/m vrij) voor 07:00 bezorgd. Op zaterdag wordt de krant voor 08:00 bezorgd. De digitale krant kan je vanaf 06:00 inzien.

Op welke dagen wordt De Gelderlander bezorgd?

De Gelderlander wordt van maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een dikke weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Wat zijn Premium artikelen?

Premium artikelen zijn exclusieve artikelen op de website en in de nieuws-app die enkel voor abonnees beschikbaar zijn. Je hebt minimaal Digitaal Basis nodig om deze artikelen te kunnen lezen.

Welke edities heeft De Gelderlander?

De Gelderlander heeft 10 verschillende edities:

Achterhoek
Betuwe
Liemers
Maas en Waal
Maasland
Nijmegen
Rijk van Nijmegen
Rivierenland
Vallei
Arnhem

Hoe kom ik in contact met De Gelderlander?

Contact met De Gelderlander kan via de klantenservice via het telefoonnummer 088-0561505. Ook zijn er andere manieren die op deze pagina staan beschreven.

Regionale krant De Gelderlander

De Gelderlander is een regionale krant die in een aantal gebieden worden bezorgd. Woon je in Gelderland, Noordoost Noord-Brabant of in Noord-Limburg? Dan wordt De Gelder hoogstwaarschijnlijk ook bij jou bezorgd. In totaal zijn er maar liefst 10 verschillende edities beschikbaar. De edities zijn: Achterhoek, Betuwe, Liemers, Maas en Waal, Maasland, Nijmegen, Rijk van Nijmegen, Rivierenland, Vallei en tot slot Arnhem. Zo is er voor iedereen een geschikte krant beschikbaar.

Zo krijg je toegang tot de Gelderlander

De Gelderlander heeft aan alle lezers gedacht. Zo is er een ‘Digitaal Basis’ abonnement beschikbaar met enkel toegang tot de website en de nieuws-app. Ideaal voor mensen die graag alle nieuwsartikelen willen lezen en op de hoogte willen zijn. Wil je echter ook de digitale krant lezen? Dan kan je een ‘Digitaal’ abonnement afsluiten. Daarnaast is er nog een weekend abonnement beschikbaar met als extra op zaterdag een dikke weekendkrant. Tot slot een compleet abonnement waarbij je ook doordeweeks de papieren krant in de brievenbus krijgt. Zo kun je eenvoudig tussen de verschillende abonnementen kiezen.