Home Regionale krant aanbiedingen De Gelderlander aanbiedingen

De Gelderlander aanbiedingen

Wil je een abonnement nemen op de Gelderlander? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zetten alle abonnementen, aanbiedingen en proefabonnementen voor je op een rijtje. Zo kan je voordelig genieten van de krant.

Proefabonnement op De Gelderlander

Je kunt via ons eenvoudig een proefabonnement nemen op De Gelderlander. Naast alle abonnementen vind je hieronder ook aanbiedingen en proefabonnementen op de krant. Zo blijf je op de hoogte van al het nieuws uit jouw omgeving.

Hoe wil je de krant ontvangen?

4 weken De Gelderlander voor €4 (stopt automatisch)

gelderlander-bestekrantNeem nu een voordelig proefabonnement op De Gelderlander en betaal slechts €4 voor 4 weken lang de krant. Je kan ook kiezen voor 6 weken lang de weekendkrant of 8 weken de digitale krant. Dit aanbod is tijdelijk geldig, dus profiteer nu snel!

Stopt automatisch!

De Gelderlander Compleet tot 52% korting

gelderlander-compleet-bestekrantMet deze aanbieding lees je De Gelderlander 1 jaar lang met 52% korting. Je krijgt dan 6 dagen per week de krant op de deurmat + toegang tot de website en nieuws-app. Zo blijf je op de hoogte van het allerlaatste nieuws.

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Nieuw: Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 11 kranten
 • Digitale krant met bijlagen (pdf)
 • Magazine Mezza
 • Extra dikke weekendkrant
 • Doordeweeks de papieren krant
 • Keuze uit 1, 2 of 3 jaar de krant

Tot 52% korting

De Gelderlander zaterdag / weekend tot 57% korting

Lees doordeweeks de krant digitaal via je telefoon, tablet of computer en ontvang op zaterdag een dikke weekendkrant. De weekendkrant wordt voor 08:00 bezorgd. Nu verkrijgbaar met korting.

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Nieuw: Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 11 kranten
 • Digitale krant met bijlagen (pdf)
 • Magazine Mezza
 • Extra dikke weekendkrant
 • Keuze uit 1, 2 of 3 jaar

Tot 57% korting

De Gelderlander Digitaal tot 55% korting

Lees de krant nu 1 jaar lang digitaal vanaf je telefoon, tablet of computer met De Gelderlander Digitaal. Nu tijdelijk verkrijgbaar met 55% korting. Je ontvangt dan ook toegang alle Premium artikelen en de nieuws-app.

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Nieuw: Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 11 kranten
 • Digitale krant met bijlagen (pdf)
 • Keuze uit 1, 2 of 3 jaar

Tot 55% korting

De Gelderlander digitaal basis tot 32% korting

Met Digitaal Basis krijg je onbeperkt toegang tot al het nieuws uit Gelderland. Je krijgt echter geen krant. Zo lees je de nieuwsartikelen online via de website of de nieuws-app. Extra korting voor nieuwe lezers.

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Nieuw: Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 11 kranten
 • Keuze uit 1, 2 of 3 jaar

Tot 32% korting

De Gelderlander proefabonnement van 4 weken

4weken-de-krant-4euro-kleinNeem nu een voordelig proefabonnement op De Gelderlander en lees de krant 4 weken lang voor slechts €4. Na 4 weken stopt de levering automatisch, dus je zit nergens aan vast. Je ontvangt 6 dagen per week de krant zowel digitaal als fysiek.

Stopt automatisch!

De Gelderlander proefabonnement: 4 tot 8 weken voor €4

gelderlander-6weken-aanbiedingJe krijgt nu maar liefst 75% korting op de Gelderlander met een proefabonnement. Je leest de krant zoals je zelf wilt! Ontvang de krant dagelijks, digitaal en op zaterdag met 75% korting. Met deze aanbieding lees je de krant 4 weken compleet, 6 weekenden of 8 weken digitaal voor slechts €4.

Stopt automatisch

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt De Gelderlander bezorgd?

De Gelderlander wordt doordeweeks (ma t/m vrij) voor 08:00 bezorgd. Op zaterdag wordt de krant voor 10:00 bezorgd. De digitale krant kan je vanaf 06:00 inzien.

Op welke dagen wordt De Gelderlander bezorgd?

De Gelderlander wordt van maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een dikke weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Wat zijn Premium artikelen?

Premium artikelen zijn exclusieve artikelen op de website en in de nieuws-app die enkel voor abonnees beschikbaar zijn. Je hebt minimaal Digitaal Basis nodig om deze artikelen te kunnen lezen.

Welke edities heeft De Gelderlander?

De Gelderlander heeft 10 verschillende edities:

Achterhoek
Betuwe
Liemers
Maas en Waal
Maasland
Nijmegen
Rijk van Nijmegen
Rivierenland
Vallei
Arnhem

Hoe kom ik in contact met De Gelderlander?

Contact met De Gelderlander kan via de klantenservice via het telefoonnummer 088-0561505. Ook zijn er andere manieren die op deze pagina staan beschreven.

De Gelderlander Prijzen

OmschrijvingJouw prijsKorting
Compleet€ 6,00 p/w42% kortingProfiteer
Zaterdag + digitaal€ 3,50 p/w49% kortingProfiteer
Digitaal€ 3,00 p/w46% kortingProfiteer
Premium€ 1,75 p/w20% kortingProfiteer
 • Op basis van een 1-jarig abonnement

Regionale krant De Gelderlander

De Gelderlander is een regionale krant die in een aantal gebieden worden bezorgd. Woon je in Gelderland, Noordoost Noord-Brabant of in Noord-Limburg? Dan wordt De Gelder hoogstwaarschijnlijk ook bij jou bezorgd. In totaal zijn er maar liefst 10 verschillende edities beschikbaar. De edities zijn: Achterhoek, Betuwe, Liemers, Maas en Waal, Maasland, Nijmegen, Rijk van Nijmegen, Rivierenland, Vallei en tot slot Arnhem. Zo is er voor iedereen een geschikte krant beschikbaar.

Zo krijg je toegang tot de Gelderlander

De Gelderlander heeft aan alle lezers gedacht. Zo is er een ‘Digitaal Basis’ abonnement beschikbaar met enkel toegang tot de website en de nieuws-app. Ideaal voor mensen die graag alle nieuwsartikelen willen lezen en op de hoogte willen zijn. Wil je echter ook de digitale krant lezen? Dan kan je een ‘Digitaal’ abonnement afsluiten. Daarnaast is er nog een weekend abonnement beschikbaar met als extra op zaterdag een dikke weekendkrant. Tot slot een compleet abonnement waarbij je ook doordeweeks de papieren krant in de brievenbus krijgt. Zo kun je eenvoudig tussen de verschillende abonnementen kiezen.