Home Regionale krant aanbiedingen De Gooi- en Eemlander aanbiedingen

De Gooi- en Eemlander aanbiedingen

Wil je een voordelig abonnement afsluiten op De Gooi- en Eemlander? Maak dan slim gebruik van onze De Gooi- en Eemlander aanbiedingen, abonnementen en eventuele proefabonnement. Zo ben je verzekerd van een scherpe prijs als je de krant via ons afsluit.

Ontvang korting op De Gooi- en Eemlander

Overweeg je een abonnement te nemen op De Gooi en Eemlander? Dan doe je er verstandig aan om je abonnement met korting te nemen. Zo vind je hier alle abonnementen en aanbiedingen op de krant. Deze aanbiedingen zijn enkel geldig voor nieuwe klanten. Wij zijn dan ook het adres voor al je abonnementen en aanbiedingen op De Gooi- en Eemlander.

Hoe wil je de krant ontvangen?

De Gooi- en Eemlander compleet 1 jaar met 50% korting

Kies nu voor een compleet abonnement en ontvang zowel de digitale als papieren krant. Zo lees je wanneer je maar wilt. Op zaterdag ontvang je een extra dikke krant, inclusief VRIJ magazine als extra katern.

 • Onbeperkt Premium-artikelen lezen
 • Elke werkdag en zaterdag de digitale krant
 • Extra dikke papieren krant op zaterdag
 • Elke zaterdag VRIJ weekendmagazine
 • Elke werkdag ’s ochtends de papieren krant op de mat

50% korting

De Gooi- en Eemlander zaterdag 1 jaar met 40% korting

Kies nu voor De Gooi- en Eemlander zaterdag en ontvang op zaterdag een extra dikke krant op de deurmat, inclusief VRIJ magazine als extra katern. Daarnaast lees je de rest van de week de digitale krant, Premium-artikelen en krijg je onbeperkt toegang tot de nieuws-app.

 • Onbeperkt Premium-artikelen lezen
 • Elke werkdag en zaterdag de digitale krant
 • Extra dikke papieren krant op zaterdag
 • Elke zaterdag VRIJ weekendmagazine

40% korting

De Gooi- en Eemlander digitaal met 65% korting

Met De Gooi- en Eemlander digitaal krijg je dagelijks een digitale versie van de krant. Daarnaast krijg je ook toegang tot alle Premium-artikelen en toegang tot de nieuws-app. Ideaal als je graag vanaf een scherm leest.

 • Onbeperkt Premium-artikelen lezen
 • Elke werkdag en zaterdag de digitale krant

65% korting

De Gooi- en Eemlander Premium met 76% korting

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws uit het Gooi en Eemland? Dan is een abonnement op de regionale krant het Gooi- en Eemlander misschien wat voor jou. Met Premium krijg je onbeperkt toegang tot de website en in de app. Zo mis je geen nieuws meer.

 • Onbeperkt Premium-artikelen lezen

76% korting

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt De Gooi- en Eemlander bezorgd?

De Gooi- en Eemlander wordt doordeweeks (ma t/m vrij) voor 07:00 bezorgd. Op zaterdag wordt de krant voor 08:00 bezorgd. De digitale krant kan je vanaf 06:00 inzien.

Op welke dagen wordt De Gooi- en Eemlander bezorgd?

De Gooi- en Eemlander wordt van maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een dikke weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Wat is het verschil tussen Digitaal en Premium?

Bij een digitaal abonnement ontvang je ook daadwerkelijk een digitale versie van de krant. Bij Premium is dit niet het geval. Bij een Premium abonnement krijg je enkel toegang tot alle premium artikelen op de website of in de nieuws-app.

Wat zijn Premium artikelen bij De Gooi- en Eemlander?

Met Premium krijg je toegang tot exclusieve artikelen op de website van gooieneemlander.nl. Deze artikelen zijn enkel toegankelijk voor abonnees van De Gooi- en Eemlander.

Hoe kan ik De Gooi- en Eemlander opzeggen?

De Gooi- en Eemlander opzeggen kan via de klantenservice via telefoonnummer 088-824 1111 (lokaal tarief). Of schriftelijk via onderstaand adres:

Gooi en Eemlander Klantenservice
Postbus 2603
1000 CP AMSTERDAM

Voor wie zijn deze aanbiedingen?

De aanbiedingen op De Gooi- en Eemlander zijn enkel geldig voor nieuwe klanten.

De Gooi- en Eemlander prijzen

OmschrijvingJouw prijsKorting
1 jaar compleet€ 5,65 p/w50% kortingProfiteer
1 jaar Zaterdag + digitaal€ 4,04 p/w40% kortingProfiteer
1 jaar digitaal€ 1,99 p/w65% kortingProfiteer
1 jaar premium€ 0,99 p/w76% kortingProfiteer

Over De Gooi- en Eemlander

De Gooi- en Eemlander is een regionale ochtendkrant dat sinds 1922 zes keer per week verschijnt. De krant is sinds 1996 in handen van het Mediahuis (voorheen Holland Media Combinatie). De krant wordt 6 dagen per week bezorgd in zowel digitale als fysieke vorm. Zo blijf je met een abonnement op De Gooi- en Eemlander altijd op de hoogte van het allerlaatste nieuws.

Dit krijg je bij De Gooi- en Eemlander

Woon je in het Gooi of Eemland? Dan kan een abonnement op ochtendkrant De Gooi- en Eemlander niet ontbreken. Met de krant word je dagelijks op de hoogte gebracht van het allerlaatste nieuws bij jou in de buurt. De krant wordt 6 dagen per week bezorgd en op de website kan je het laatste nieuws op de voet volgen. Daarnaast is er een digitale versie van de krant zodat je het nieuws ook vanaf je telefoon, tablet of laptop kan lezen. Op zaterdag ontvang je gratis VRIJ weekendmagazine als extra katern (ook digitaal). Als dit nog niet voldoende is zijn er ook allerlei exclusieve lezersaanbiedingen verkrijgbaar.