Home Regionale krant aanbiedingen De Limburger aanbiedingen

De Limburger aanbiedingen

Woon je in Limburg en wil je graag op de hoogte blijven van al het nieuws bij jou in de buurt? Kies dan nu voor een abonnement op De Limburger. Je ontvangt dan 6 dagen per week de krant digitaal of op papier. Wij zullen alle De Limburger aanbiedingen en abonnementen voor je op een rijtje zetten. Zo kan je voordelig een abonnement afsluiten.

Regionaal nieuws uit Limburg

Met De Limburger ontvang je dagelijks al het nieuws uit de provincie Limburg en uit het nieuws bij jou in de buurt. Op de website word je op de hoogte gehouden van het allerlaatste nieuws. Wil echter de krant ontvangen? Sluit dan nu een voordelig abonnement af. Je vindt alle abonnementen hieronder.

Hoe wil je de krant ontvangen?

De Limburger 1 jaar Compleet met 12% korting

Lees 1 jaar lang De Limburger compleet met maar liefst 12% korting. Je ontvangt dan de digitale en fysieke krant + onbeperkt lezen via de website en nieuws-app.

12% korting

De Limburger 1 jaar Digitaal Extra met 2,5% korting

De Limburger Digitaal Extra is ideaal voor mensen die de krant het liefst digitaal lezen. Je krijgt dan ook toegang tot delimburger.nl en alle Plus-artikelen. De krant is volledig digitaal.

2,5% korting

De Limburger 1 jaar Zaterdag Extra met 17% korting

Met De Limburger Zaterdag Extra lees je doordeweeks de krant digitaal met onbeperkt toegang tot de website en nieuws-app. Op zaterdag ontvang je daar dan nog een extra dikke krant bij. Nu met €4,85 korting per maand!

17% korting

De Limburger 2 jaar compleet met 18% korting

Wil je langer genieten van de fysiek en digitale krant van De Limburger? Kies dan voor een 2-jarig abonnement en profiteer van 18% korting. Dit is een compleet pakket.

18% korting

De Limburger 3 jaar compleet met 28% korting

Kies nu voor De Limburger 3 jaar en betaal slechts €29,50 per maand voor de krant. Je ontvangt dan zowel de fysieke als digitale krant + onbeperkt toegang tot de website. Zo blijf je altijd op de hoogte van het allerlaatste nieuws bij jou in de buurt.

28% korting

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt De Limburger bezorgd?

De Limburger wordt doordeweeks (ma t/m vrij) voor 07:00 bezorgd. Op zaterdag wordt de krant voor 08:00 bezorgd. De digitale krant kan je vanaf 06:30 lezen.

Op welke dagen wordt De Limburger bezorgd?

De Limburger wordt van maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een dikke weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Hoe geef ik een bezorgklacht door?

Dit kan via de klantenservice via het telefoonnummer 088 – 77 80 888 of online via deze pagina.

Hoe heet de app van De Limburger?

De nieuws-app van De Limburger heet DL Krant. De app kan je gratis downloaden via de App Store of Play Store. Om ‘m te gebruiken heb je een abonnement nodig.

Wat zijn PLUS-artikelen?

Plus-artikelen zijn exclusieve interviews, achtergronden, podcasts of analyses waarmee De Limburger zich wilt onderscheiden. Plus-artikelen zijn toegankelijk voor alle abonnees.

Wat kost De Limburger in de winkel?

De losse krant van De Limburger kost doordeweeks €2,99 per stuk en op zaterdag €3,99.

Over De Limburger

De Limburger is een regionale Dagblad en bezorgd enkel in de provincie Limburg. Het dagblad wordt 6 dagen per week bezorgd. Daarbij kan je kiezen uit een digitaal of papieren krant. De focust ligt op regionaal nieuws met aanvullende nationale nieuwsartikelen. Met een abonnement op De Limburger blijft je op de hoogte van alles bij jou in de buurt. Ook vind je de krant een uitgebreide agenda met activiteiten bij jou in de buurt.

De Limburger Digitaal en Digitaal Plus

Bij het afsluiten van een abonnement op De Limburger kan je kiezen tussen Digitaal en Digitaal Plus. Het verschil zit ‘m in de digitale krant. Bij Digitaal krijg je onbeperkt toegang tot alle nieuwsartikelen op de website en in de nieuws-app. Denk hierbij aan Plus-artikelen. Met Digitaal Plus ontvang je daarbij ook toegang tot de digitale krant. Deze kan je vervolgens vanaf je scherm of app lezen.