Home Regionale krant aanbiedingen De Limburger aanbiedingen

De Limburger aanbiedingen

Woon je in Limburg en wil je graag op de hoogte blijven van al het nieuws bij jou in de buurt? Kies dan nu voor een abonnement op De Limburger. Je ontvangt dan 6 dagen per week de krant digitaal of op papier. Wij zullen alle De Limburger aanbiedingen en abonnementen voor je op een rijtje zetten. Zo kan je voordelig een abonnement afsluiten.

Regionaal nieuws uit Limburg

Met De Limburger ontvang je dagelijks al het nieuws uit de provincie Limburg en uit het nieuws bij jou in de buurt. Op de website word je op de hoogte gehouden van het allerlaatste nieuws. Wil echter de krant ontvangen? Sluit dan nu een voordelig abonnement af. Je vindt alle abonnementen hieronder.

De Limburger aanbiedingen

De Limburger 1 jaar Compleet met 17% korting

Lees 1 jaar lang De Limburger compleet met maar liefst 17% korting. Je ontvangt dan de digitale en papieren krant + onbeperkt lezen via de website en nieuws-app. Zo blijf je op de hoogte van het nieuws uit Limburg.

 • Toegang tot alle Plus-artikelen
 • Dagelijks de digitale krant (nu ook op zondag) en toegang tot weekendbijlagen
 • Op zaterdag een papieren krant met weekendbijlagen
 • Elke weekdag een papieren krant

17% korting

De Limburger 1 jaar Digitaal Extra met 20% korting

De Limburger Digitaal Extra is ideaal voor mensen die de krant het liefst digitaal lezen. Je krijgt dan ook toegang tot delimburger.nl en alle Plus-artikelen. De krant is volledig digitaal.

 • Dagelijks de digitale krant (nu ook op zondag)
 • Toegang tot weekendbijlagen
 • Toegang tot alle Plus-artikelen

20% korting

De Limburger 1 jaar Zaterdag Extra met 22% korting

Met De Limburger Zaterdag Extra lees je doordeweeks de krant digitaal met onbeperkt toegang tot de website en nieuws-app. Op zaterdag ontvang je daar dan nog een extra dikke krant bij + weekendbijlagen.

 • Toegang tot alle Plus-artikelen
 • Dagelijks de digitale krant (nu ook op zondag)
 • Toegang tot weekendbijlagen
 • Op zaterdag een papieren krant met weekendbijlagen

22% korting

De Limburger digitaal 1 jaar met 57% korting

Met De Limburger Digitaal krijg toegang tot alle Plus-artikelen. Dit zijn de artikelen op de website en in de app. Voor een zeer klein bedrag per maand krijg jij toegang tot al deze artikelen. Zo blijf je met de Limburger op de hoogte van het laatste nieuws.

57% korting

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt De Limburger bezorgd?

De Limburger wordt doordeweeks (ma t/m vrij) voor 07:00 bezorgd. Op zaterdag wordt de krant voor 08:00 bezorgd. De digitale krant kan je vanaf 06:30 lezen.

Op welke dagen wordt De Limburger bezorgd?

De Limburger wordt van maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een dikke weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Hoe geef ik een bezorgklacht door?

Dit kan via de klantenservice via het telefoonnummer 088 – 77 80 888 of online via deze pagina.

Hoe heet de app van De Limburger?

De nieuws-app van De Limburger heet DL Krant. De app kan je gratis downloaden via de App Store of Play Store. Om ‘m te gebruiken heb je een abonnement nodig.

Wat zijn PLUS-artikelen?

Plus-artikelen zijn exclusieve interviews, achtergronden, podcasts of analyses waarmee De Limburger zich wilt onderscheiden. Plus-artikelen zijn toegankelijk voor alle abonnees.

Wat kost De Limburger in de winkel?

De losse krant van De Limburger kost doordeweeks €2,99 per stuk en op zaterdag €3,99.

De Limburger prijzen

OmschrijvingJouw prijsKorting
1 jaar compleet€ 8,65 p/w17% kortingProfiteer
1 jaar Zaterdag + digitaal€ 5,42 p/w22% kortingProfiteer
1 jaar digitale krant€ 4,04 p/w20% kortingProfiteer
1 jaar Plus-artikelen€ 1,50 p/w57% kortingProfiteer

Over De Limburger

De Limburger is een regionale Dagblad en bezorgd enkel in de provincie Limburg. Het dagblad wordt 6 dagen per week bezorgd. Daarbij kan je kiezen uit een digitaal of papieren krant. De focust ligt op regionaal nieuws met aanvullende nationale nieuwsartikelen. Met een abonnement op De Limburger blijft je op de hoogte van alles bij jou in de buurt. Ook vind je de krant een uitgebreide agenda met activiteiten bij jou in de buurt.

De Limburger Digitaal en Digitaal Plus

Bij het afsluiten van een abonnement op De Limburger kan je kiezen tussen Digitaal en Digitaal Plus. Het verschil zit ‘m in de digitale krant. Bij Digitaal krijg je onbeperkt toegang tot alle nieuwsartikelen op de website en in de nieuws-app. Denk hierbij aan Plus-artikelen. Met Digitaal Plus ontvang je daarbij ook toegang tot de digitale krant. Deze kan je vervolgens vanaf je scherm of app lezen.