Home Regionale krant aanbiedingen De Stentor aanbiedingen

De Stentor aanbiedingen

Op deze pagina vind je een compleet overzicht van De Stentor aanbiedingen en abonnementen. Wil je dus een proefabonnement of jaarabonnement nemen op De Stentor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zetten alle abonnementen en acties voor je op een rijtje. Zo kun je voordelig de krant lezen.

Het aanbod van De Stentor

Bij De Stentor kun je kiezen uit 4 verschillende abonnementen. Voor mensen die enkel de website lezen hebben voldoende aan Digitaal Basis. Wil je echter ook de krant lezen dan heb je keuze uit de digitale krant en de fysieke krant. Wil je enkel op zaterdag de krant ontvangen? Dan kun je altijd een zaterdagabonnement afsluiten. Er is voor iedereen een geschikte abonnement.

Hoe wil je de krant ontvangen?

4 weken De Stentor voor €4 (stopt automatisch)

de-stentor-bestekrantNeem nu een voordelig proefabonnement op De Stentor en betaal slechts €4 voor 4 weken lang de krant. Je kan ook kiezen voor 6 weken lang de weekendkrant of 8 weken de digitale krant. Dit aanbod is tijdelijk geldig, dus profiteer nu snel!

Stopt automatisch!

De Stentor compleet 1 jaar met 42% korting

stentor-compleet-bestekrantLaat nu een jaar lang De Stentor op de deurmat vallen met maar liefst 42% korting. Bij gebruik van deze aanbieding ontvang je zowel de digitale krant, de fysieke krant als toegang tot de we website en nieuws-app. Kies je voor 3 jaar? Dan ontvang je zelfs 52% korting!

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Nieuw: Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 11 kranten
 • Digitale krant met bijlagen (pdf)
 • Magazine Mezza
 • Extra dikke weekendkrant
 • Doordeweeks de papieren krant

42% korting

De Stentor zaterdag 1 jaar met 49% korting

Ontvang doordeweeks de krant digitaal via je telefoon, tablet of desktop en ontvang in het weekend een dikke krant op zaterdag. De krant wordt voor 08:00 bezorgd boordevol nieuwsartikelen.

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Nieuw: Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 11 kranten
 • Digitale krant met bijlagen (pdf)
 • Magazine Mezza
 • Extra dikke weekendkrant

49% korting

De Stentor Digitaal 1 jaar met 46% korting

Voor iedereen die de krant graag vanaf een smartphone, tablet of computer leest kan gebruik van maken van deze aanbieding. Met De Stentor Digitaal krijg je volledig toegang tot alle digitale content, inclusief digitale krant. Bij 3 jaar de digitale krant ontvang je 55% korting.

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Digitale krant met bijlagen (pdf)
 • Nieuw: Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 11 kranten

46% korting

De Stentor Digitaal 1 jaar Digitaal Basis

Met een Digitaal Basis abonnement op De Stentor lees je al het nieuws via de website of via de app. Met deze aanbieding ontvang je 20% korting op een jaarabonnement en 32% korting bij een 2-jarig abonnement.

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Nieuw: Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 11 kranten

20% korting

De Stentor proefabonnement: 4 tot 8 weken voor €4

stentor-6weken-aanbiedingLees de Stentor nu 4 weken compleet, 6 weekenden of 8 weken digitaal voor slechts €4. Met deze aanbieding ontvang je maar liefst 75% korting op de krant. Keuze uit een compleet, weekend of digitale krant. De levering stopt automatisch.

Stopt automatisch

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt De Stentor bezorgd?

De Stentor wordt doordeweeks (ma t/m vrij) voor 07:00 bezorgd. Op zaterdag wordt de krant voor 08:00 bezorgd. De digitale krant kan je vanaf 06:00 inzien.

Op welke dagen wordt De Stentor bezorgd?

De Stentor wordt van maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een dikke weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Wat zijn Topics bij De Stentor?

Met een abonnement op De Stentor ontvang je toegang tot Topics. Dit is een bundeling van journalistiek uit 13 landelijke en regionale kranten. Je vindt dat het allerlaatste nieuws uit meerdere kranten op één plek.

Hoe kan ik De Stentor opzeggen?

Opzeggen van de krant kan via de klantenservice via het telefoonnummer: 088-0561565 of online via deze pagina.

Welke regio-edities heeft De Stentor?

De Stentor heeft 10 verschillende edities:

Apeldoorn
West-Veluwe
Deventer
Salland
Zutphen & Achterhoek
Zwolle
Vechtdal
Kampen-Flevoland
Veluwe
Kop van Overijssel

De Stentor prijzen

OmschrijvingJouw prijsKorting
1 jaar compleet€ 6,00 p/w42% kortingProfiteer
1 jaar Zaterdag + digitaal€ 3,50 p/w49% kortingProfiteer
1 jaar digitaal€ 3,00 p/w46% kortingProfiteer
1 jaar premium€ 1,75 p/w20% kortingProfiteer
 • op basis van een 1-jarig abonnement.

Al het regionale nieuws bij de hand

Met De Stentor ben je altijd op de hoogte van al het nieuws bij jou in de buurt. Ook vind je in De Stentor een agenda met activiteiten bij jou in de buurt. Je kan het nieuws volgende via de website, de app of met de fysieke krant.

10 verschillende edities van De Stentor

Het regionale nieuws van Salland, Flevoland en Noord-Gelderland is verkrijgbaar in 10 verschillende edities. Afhankelijk van je postcode ontvang je één van de volgende edities van De Stentor: Apeldoorn, West-Veluwe, Deventer, Salland, Zutphen & Achterhoek, Zwolle, Vechtdal, Kampen-Flevoland, Veluwe en Kop van Overijssel.