Home Regionale krant aanbiedingen De Stentor aanbiedingen

De Stentor aanbiedingen

Op deze pagina vind je een compleet overzicht van De Stentor aanbiedingen en abonnementen. Wil je dus een proefabonnement of jaarabonnement nemen op De Stentor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zetten alle abonnementen en acties voor je op een rijtje. Zo kun je voordelig de krant lezen.

Het aanbod van De Stentor

Bij De Stentor kun je kiezen uit 4 verschillende abonnementen. Voor mensen die enkel de website lezen hebben voldoende aan Digitaal Basis. Wil je echter ook de krant lezen dan heb je keuze uit de digitale krant en de fysieke krant. Wil je enkel op zaterdag de krant ontvangen? Dan kun je altijd een zaterdagabonnement afsluiten. Er is voor iedereen een geschikte abonnement.

Hoe wil je de krant ontvangen?

5 weken De Stentor €5. Stopt automatisch!

bestekrant-5weken-regionaalKies zelf jouw favoriete krant en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio en de wereld om je heen. Nu 5 weken voor maar 1,- per week. De bezorging stopt vanzelf, dus je zit nergens aan vast.

Stopt automatisch

De Stentor proefabonnement: 6 weken voor €10

stentor-6weken-aanbiedingLees de Stentor nu 6 weken lang voor slechts een tientje. Met deze aanbieding ontvang je maar liefst 75% korting op de krant. Keuze uit een compleet, weekend of digitale krant. De levering stopt automatisch.

Stopt automatisch

De Stentor proefabonnement van 4 weken

kranten-proefabonnementenKies nu voor een proefabonnement op De Stentor en lees de krant 4 weken lang voor slechts €4. Na 4 weken stopt de levering automatisch, dus je zit nergens aan vast. Zo kan je de krant eerst voordelig proberen.

Stopt automatisch

De Stentor compleet 1 jaar met 28% korting

Laat nu een jaar lang De Stentor op de deurmat vallen met maar liefst 28% korting. Bij gebruik van deze aanbieding ontvang je zowel de digitale krant, de fysieke krant als toegang tot de we website en nieuws-app.

28% korting

De Stentor Digitaal 1 jaar met 24% korting

Voor iedereen die de krant graag vanaf een smartphone, tablet of computer leest kan gebruik van maken van deze aanbieding. Met De Stentor Digitaal krijg je volledig toegang tot alle digitale content, inclusief digitale krant.

24% korting

De Stentor zaterdag 1 jaar met 25% korting

Ontvang doordeweeks de krant digitaal via je telefoon, tablet of desktop en ontvang in het weekend een dikke krant op zaterdag. De krant wordt voor 08:00 bezorgd boordevol nieuwsartikelen.

25% korting

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt De Stentor bezorgd?

De Stentor wordt doordeweeks (ma t/m vrij) voor 07:00 bezorgd. Op zaterdag wordt de krant voor 08:00 bezorgd. De digitale krant kan je vanaf 06:00 inzien.

Op welke dagen wordt De Stentor bezorgd?

De Stentor wordt van maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een dikke weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Wat zijn Topics bij De Stentor?

Met een abonnement op De Stentor ontvang je toegang tot Topics. Dit is een bundeling van journalistiek uit 13 landelijke en regionale kranten. Je vindt dat het allerlaatste nieuws uit meerdere kranten op één plek.

Hoe kan ik De Stentor opzeggen?

Opzeggen van de krant kan via de klantenservice via het telefoonnummer: 088-0561565 of online via deze pagina.

Welke regio-edities heeft De Stentor?

De Stentor heeft 10 verschillende edities:

Apeldoorn
West-Veluwe
Deventer
Salland
Zutphen & Achterhoek
Zwolle
Vechtdal
Kampen-Flevoland
Veluwe
Kop van Overijssel

Al het regionale nieuws bij de hand

Met De Stentor ben je altijd op de hoogte van al het nieuws bij jou in de buurt. Ook vind je in De Stentor een agenda met activiteiten bij jou in de buurt. Je kan het nieuws volgende via de website, de app of met de fysieke krant.

10 verschillende edities van De Stentor

Het regionale nieuws van Salland, Flevoland en Noord-Gelderland is verkrijgbaar in 10 verschillende edities. Afhankelijk van je postcode ontvang je één van de volgende edities van De Stentor: Apeldoorn, West-Veluwe, Deventer, Salland, Zutphen & Achterhoek, Zwolle, Vechtdal, Kampen-Flevoland, Veluwe en Kop van Overijssel.