Home Regionale krant aanbiedingen Eindhovens Dagblad aanbiedingen

Eindhovens Dagblad aanbiedingen

Wil je een voordelig abonnement afsluiten op het Eindhovens Dagblad? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzamelen alle aanbiedingen, abonnementen en proefabonnementen van het Eindhovens Dagblad. Zo kan de krant lezen met korting. Wel zo fijn! Je vindt het aanbod hieronder.

Start met een proefabonnement op het Eindhovens Dagblad

Wil je eerst ervaren hoe de krant is? Dan kan je eenvoudig via ons een proefabonnement afsluiten. Je kuntde krant dan eerst een paar weken proberen voordat je een abonnement afsluit. In bijna alle gevallen stopt de levering automatisch bij een proefabonnement. Het is uiteraard ook nog steeds mogelijk jaarabonnementen af te sluiten met korting.

Hoe wil je de krant ontvangen?

4 weken Eindhovens Dagblad voor €4 (stopt automatisch)

eindhovens-dagblad-bestekrantNeem nu een voordelig proefabonnement op het Eindhovens Dagblad en betaal slechts €4 voor 4 weken lang de krant. Je kan ook kiezen voor 6 weken lang de weekendkrant of 8 weken de digitale krant. Dit aanbod is tijdelijk geldig, dus profiteer nu snel!

Stopt automatisch!

Eindhovens Dagblad compleet 1 jaar met 42% korting

Kies nu voor 1 jaar het Eindhovens Dagblad en ontvang 6 dagen per week de krant op de deurmat met korting. Daarnaast krijg je ook onbeperkt toegang tot de website en nieuws-app.

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Digitale krant met bijlagen (pdf)
 • Nieuw: Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 11 kranten
 • Magazine Mezza
 • Extra dikke weekendkrant
 • Doordeweeks de papieren krant

42% korting

Eindhovens Dagblad Digitaal 1 jaar met 46% korting

Kies nu voor het Eindhovens Dagblad voor regionaal nieuws uit Eindhoven en omstreken. Nu met maar liefst 46% korting. Je ontvangt de krant dan 6 dagen per week digitaal, vanaf 06:00.

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Digitale krant met bijlagen (pdf)
 • Nieuw: Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 11 kranten

46% korting

Eindhovens Dagblad zaterdag 1 jaar met 49% korting

Ontvang elke zaterdag een dikke krant op de deurmat met een zaterdag abonnement op het Eindhovens Dagblad. Doordeweeks krijg je de digitale krant zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws.

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Digitale krant met bijlagen (pdf)
 • Nieuw: Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 11 kranten
 • Magazine Mezza
 • Extra dikke weekendkrant
 • Kies voor 3 jaar en krijg 57% korting

 

49% korting

Eindhovens Dagblad Digitaal basis met 20% korting

Met Digitaal Basis krijg je voor een klein bedrag per maand onbeperkt toegang tot de website van het Eindhovens Dagblad. Ook krijg je toegang tot de nieuws-app. Zo krijg je toegang tot alle premium artikelen. Voor nieuwe klanten met 20% korting verkrijgbaar.

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Nieuw: Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 11 kranten
 • 2 jaar lang met 32% korting

 

20% korting

Eindhovens Dagblad proefabonnement 4 weken voor €4

4weken-de-krant-4euro-kleinProbeer het Eindhovens Dagblad nu extra voordeel met een proefabonnement. Je krijgt dan 4 weken de krant voor slechts €4. Je ontvangt de krant vervolgens 4 weken lang zowel fysiek als digitaal. Zo kun je de krant voordelig proberen.

Stopt automatisch

Eindhovens Dagblad 4 tot 8 weken voor €4

eindhovens-dagblad-6weken-aanbiedingBepaal nu zelf hoe je het Eindhovens Dagblad leest. Zo kan je via deze aanbieding 4 weken de krant lezen voor €4. Andere opties zijn 6 weekendkranten of 8 weken de digitale krant. De prijs blijft hetzelfde. Zo ontvang je tot wel 75% korting. Wil je het Eindhovens Dagblad ook voordelig lezen? Maak slim gebruik van deze aanbieding.

Stopt automatisch!

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt het Eindhovens Dagblad bezorgd?

Het Eindhovens Dagblad wordt doordeweeks (ma t/m vrij) voor 07:00 bezorgd. Op zaterdag wordt de krant voor 08:00 bezorgd. De digitale krant kan je vanaf 06:00 inzien.

Op welke dagen wordt het Eindhovens Dagblad bezorgd?

Het Eindhovens Dagblad wordt van maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een dikke weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Wat zijn Topics bij het Eindhovens Dagblad?

Met een abonnement op het Eindhovens Dagblad ontvang je toegang tot Topics. Dit is een bundeling van journalistiek uit 13 landelijke en regionale kranten. Je vindt dat het allerlaatste nieuws uit meerdere kranten op één plek.

Wat is het verschil tussen Digitaal en Digitaal Basis abonnement?

Bij een digitaal abonnement ontvang je ook daadwerkelijk een digitale versie van de krant. Bij een digitaal basis abonnement is dit niet het geval. Bij de digitaal basis abonnement krijg je enkel toegang tot alle premium artikelen op de website of in de app.

Wat zijn Premium artikelen bij het Eindhovens Dagblad?

Met Premium krijg je toegang tot exclusieve artikelen op de website van het Eindhovens Dagblad. Deze artikelen zijn enkel toegankelijk voor abonnees van het Eindhovens Dagblad.

Welke edities heeft het Eindhovens Dagblad?

Het Eindhovens Dagblad heeft 6 verschillende edities:

Helmond
Noord
Oost
Stad
West
Zuid

Hoe kan ik de krant opzeggen?

Eindhovens Dagblad opzeggen kan via de klantenservice via telefoonnummer 088-0561544. Of regel het zelf online via deze pagina.

Eindhovens Dagblad Prijzen

OmschrijvingJouw prijsKorting
1 jaar compleet€ 6,00 p/w42% kortingProfiteer
1 jaar Zaterdag + digitaal€ 3,50 p/w49% kortingProfiteer
1 jaar digitaal€ 3,00 p/w46% kortingProfiteer
1 jaar premium€ 1,75 p/w20% kortingProfiteer
 • op basis van een 1-jarig abonnement.

Over Eindhovens Dagblad

Het Eindhovens Dagblad is een krant van De Persgroep Media. Zij beheren in totaal maar liefst 8 regionale krant en 3 landelijke kranten. Zo weet je zeker dat je op de hoogte bent van het allerlaatste nieuws. Met een abonnement op het Eindhovens Dagblad ontvang je dus het allerlaatste nieuws bij jou in de buurt en het belangrijkste nationale nieuws.

De krant Eindhovens Dagblad

Een abonnement op het Eindhovens Dagblad is een aanvulling op het nieuws en je leven. De krant wordt 6 dagen per week bezorgd met zowel nationaal, internationaal als regionaal nieuws. Daarnaast vind je in de krant sportnieuws op alle niveaus (dus ook lokaal) en ontdek alles bij jou in de buurt. Op zaterdag komen daar extra katernen bij met veel achtergrondverhalen, praktische tips en ED magazine. Dus waar wacht je nog op? Neem een abonnement op het Eindhovens Dagblad.