Home Regionale krant aanbiedingen Friesch Dagblad aanbiedingen

Friesch Dagblad aanbiedingen

Ben je op zoek naar een aanbieding op het Friesch Dagblad? Zoek dan niet verder. Wij zetten alle aanbiedingen en abonnementen van het Friesch Dagblad voor jou op een rijtje. Zo kan je hier voordelig een abonnement afsluiten met korting.

Proefabonnementen van het Friesch Dagblad

Wil je het Friesch Dagblad eerst proberen? Dan kan dit met een proefabonnement! Je ontvangt de krant dan tijdelijk in huis (4 weken) voor een scherpe korting zodat je de krant eerst kan proberen. Alle proefabonnementen stoppen automatisch, dus je zit nergens aan vast. Er is een proefabonnement beschikbaar voor zowel de digitale als fysieke krant.

Hoe wil je de krant ontvangen?

Friesch Dagblad Weekend + Digitaal 1 jaar met 41% korting

Wil je in het weekend de fysieke krant lezen en de rest van de week digitaal? Kies dan voor de weekendkrant van het Friesch Dagblad. Je krijgt dan ook onbeperkt toegang tot de website en in de app.

41% korting

Friesch Dagblad digitaal 1 jaar met 39% korting

Lees de het Friesch Dagblad voortaan digitaal via je telefoon, tablet, laptop of desktop. Je ontvangt dagelijks de digitale krant met onbeperkt toegang tot de website en app. Zo mis je niet van al het nieuws bij jou in de buurt!

39% korting

Friesch Dagblad Lang Weekend XL met 33% korting

Met dit XL abonnement ontvang je op vrijdag, zaterdag en maandag de krant. De vrijdag komt er dus als extra bij. De rest van dit abonnement is vergelijkbaar met Lang Weekend. Je ontvangt dus nog steeds de digitale krant, onbeperkt toegang tot de website en de nieuws-app.

33% korting

Friesch Dagblad Lang Weekend 1 jaar met 30% korting

Extra lang genieten van de krant, dat kan met dit abonnement op het Friesch Dagblad. Zo ontvang je zowel op zaterdag als maandag de krant op de deurmat. De rest van de week ontvang je de digitale krant met onbeperkt toegang tot de website en de nieuws-app.

30% korting

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt het Friesch Dagblad?

Het Friesch Dagblad wordt doordeweeks (ma t/m vrij) voor 07:00 bezorgd. Op zaterdag wordt de krant voor 08:00 bezorgd. De digitale krant kan je vanaf 06:00 inzien.

Op welke dagen wordt het Friesch Dagblad bezorgd?

Het Friesch Dagblad wordt van maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een dikke weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Wanneer start mijn abonnement?

Het verwerken van een aanvraag kan tot 3 werkdagen duren. Je ontvangt binnen 3 werkdagen de fysieke krant in de brievenbus.

Hoe kan ik het Friesch Dagblad opzeggen?

Het Friesch Dagblad kun je opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice via het telefoonnummer 088 800 2001. Ook kan je online de krant opzeggen via deze pagina.

Hoe kom ik in contact met het Friesch Dagblad

Het Friesch Dagblad heeft een klantenservice voor je klaarstaan dat op werkdagen van 07:30 tot 17:00 voor je klaarstaat. Op zaterdag zijn ze beschikbaar van 08:00 tot 12:00. Bellen kan naar 088-8002001.

Wat zijn Premium artikelen?

Premium artikelen zijn exclusieve artikelen op de website en in de nieuws-app die enkel voor abonnees beschikbaar zijn. Je hebt minimaal Premium nodig om deze artikelen te kunnen lezen.

Wat kost het Friesch Dagblad in de losse verkoop?

Het Friesch Dagblad kost op maandag en vrijdag €2,85. Op dinsdag, woensdag en donderdag kost de krant €2,75. Tot slot kost de weekendkrant €3,99 per stuk.

Over het Friesch Dagblad

Het Friesch Dagblad is een regionale en christelijk ochtendkrant dat 6 per week in Friesland, het Groningse Westerkwartier en de Noordoostpolder wordt bezorgd. De krant streeft naar : eerlijkheid, is evenwichtig, kritische en opbouwend. Zo ben je met het Friesche Dagblad verzekerd van kwaliteit journalistiek. De krant brengt je op de hoogte van al het nieuws bij jou in het dorp, stad, provincie en de rest van het land. Zo ben je met het Friesch Dagblad altijd goed geïnformeerd over het regionaal, nationaal en internationaal nieuws.

Dit krijg je bij het Friesch Dagblad

Als het om abonnementen gaat, dan heb je bij het Friesch Dagblad keuze uit 5 pakketten. Zo bestaat er een compleet pakket waarbij je 6 dagen per week de krant digitaal en fysiek krijgt + een dikke krant op zaterdag. Een weekend + digitaal pakket met een dikke weekendkrant en doordeweeks een digitale versie van de krant. Een digitaal abonnement, een weekendabonnement en tot slot een lang weekendabonnement met de krant op zaterdag en maandag. Zo hebben ze aan alle lezers gedacht. Voor welke abonnement ga jij?