Home Regionale krant aanbiedingen Haarlems Dagblad aanbiedingen

Haarlems Dagblad aanbiedingen

Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws uit Haarlem en omstreken door een abonnement te nemen op het Haarlems Dagblad. Wij zetten alle aanbiedingen, abonnementen en eventuele proefabonnementen van het Haarlems Dagblad voor je op een rijtje. Zo kun je in één klap alle abonnementen zien en afsluiten.

Korting op het Haarlems Dagblad

De abonnementen van het Haarlems Dagblad zijn via deze pagina verkrijgbaar met korting. Deze kortingen zijn enkele geldig voor nieuwe klanten. Wel bepaal je zelf hoe lang je van deze korting profiteert, want je kan een 1, 2 en 3-jarig abonnement afsluiten. Na het kiezen van een aanbieding of abonnement sturen wij je door naar de actiepagina of website. Let op: wij beschikken vaak over exclusieve aanbiedingen! Houd deze pagina daarom goed in de gaten.

Hoe wil je de krant ontvangen?

Haarlems Dagblad compleet 1 jaar met 50% korting

Dit is een compleet abonnement op het Haarlems Dagblad met onbeperkt toegang tot premium artikelen, toegang tot de app, 6 dagen per week de krant op de deurmat en in het weekend een extra dikke krant, inclusief VRIJ magazine.

 • Onbeperkt Premium-artikelen lezen
 • Elke werkdag en zaterdag de digitale krant
 • Extra dikke papieren krant op zaterdag
 • Elke zaterdag VRIJ weekendmagazine
 • Elke werkdag ’s ochtends de papieren krant op de mat

50% korting

Haarlems Dagblad zaterdag 1 jaar met 40% korting

Lees doordeweeks het Haarlems Dagblad digitaal vanaf je smartphone, tablet of computer en ontvang op zaterdag een extra dikke weekendkrant, inclusief VRIJ magazine. Verder krijg je ook onbeperkt toegang tot de website en de nieuws-app.

 • Onbeperkt Premium-artikelen lezen
 • Elke werkdag en zaterdag de digitale krant
 • Extra dikke papieren krant op zaterdag
 • Elke zaterdag VRIJ weekendmagazine

40% korting

Haarlems Dagblad digitaal 1 jaar met 65% korting

Je kan nu extra voordelig een digitaal abonnement nemen op het Haarlems Dagblad. Je ontvangt dan 6 dagen per week vanaf 06:00 de digitale krant voor een zeer scherpe prijs. Daarnaast krijg je ook onbeperkt toegang tot de website en nieuws-app.

 • Onbeperkt Premium-artikelen lezen
 • Elke werkdag en zaterdag de digitale krant

65% korting

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt het Haarlems Dagblad bezorgd?

Het Haarlems Dagblad wordt doordeweeks (ma t/m vrij) voor 07:00 bezorgd. Op zaterdag wordt de krant voor 08:00 bezorgd. De digitale krant kan je vanaf 06:00 inzien.

Op welke dagen wordt het Haarlems Dagblad bezorgd?

Het Haarlems Dagblad wordt van maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een dikke weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Wat is het verschil tussen Digitaal en Premium?

Bij een digitaal abonnement ontvang je ook daadwerkelijk een digitale versie van de krant. Bij Premium is dit niet het geval. Bij een Premium abonnement krijg je enkel toegang tot alle premium artikelen op de website of in de nieuws-app.

Wat zijn Premium artikelen bij het Haarlems Dagblad?

Met Premium krijg je toegang tot exclusieve artikelen op de website van haarlemsdagblad.nl. Deze artikelen zijn enkel toegankelijk voor abonnees van het Haarlems Dagblad.

Hoe kan ik de krant opzeggen?

Het Haarlems Dagblad opzeggen kan via de klantenservice via telefoonnummer 088-0139669. Of schriftelijk via onderstaand adres:

Haarlems Dagblad Klantenservice
Postbus 2603
1000 CP AMSTERDAM

Voor wie zijn deze aanbiedingen?

De aanbiedingen op het Haarlems Dagblad zijn enkel geldig voor nieuwe klanten.

Over het Haarlems Dagblad

Het Haarlems Dagblad is een regionale ochtendkrant dat 6 dagen per week in tabloid-formaat verschijnt. De krant wordt uitgegeven door het Holland Media Combinatie (HMC) en verschijnt al sinds de 18e eeuw. De krant wordt bezorgd in Haarlem en omstreken. Woon jij in Haarlem en wil je graag op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws? Neem dan nu een voordelig abonnement op de krant. Je vindt hierboven alle aanbiedingen en abonnementen.

Dit krijg je met een abonnement op het Haarlems Dagblad

Wil je weten wat je krijgt bij een abonnement? Lees dan vooral verder. Bij een weekabonnement ontvang je 6 dagen per week de krant in de brievenbus met op zaterdag een dikke weekendkrant. De krant wordt daarnaast ook digitaal geleverd zodat je ‘m ook op je smartphone of tablet kunt lezen. Daarnaast ontvang je elke zaterdag VRIJ als extra katern in de krant en krijg je toegang tot de premium artikelen op de site. Daarnaast profiteren leden van exclusieve aanbiedingen. Bij een digitaal abonnement ontvang je geen fysieke krant, maar wordt alles in digitale vorm via de nieuws-app of via de site verstuurd.