Home Regionale krant aanbiedingen Het Parool aanbiedingen

Het Parool aanbiedingen

Blijf op de hoogte van al het nieuws in Amsterdam met een abonnement op het Parool. Via deze pagina ontdek je alle Het Parool aanbiedingen, abonnementen en proefabonnementen. Zo kun je voordelig een abonnement nemen op de krant. Met een abonnement mis je vervolgens niets meer wat er in Amsterdam gebeurt.

Al het nieuws uit Amsterdam met Het Parool

Woon je in Amsterdam? Dan mag een abonnement op Het Parool niet ontbreken! Zo ben je met de krant altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de stad en word je dagelijks op de hoogte gebracht van het allerlaatste nieuws. Veel hoeft de krant gelukkig niet te kosten, want via ons zijn er verschillende aanbiedingen en (proef)abonnementen beschikbaar.

Hoe wil je de krant ontvangen?

5 weken Het Parool €5. Stopt automatisch!

bestekrant-5weken-regionaalKies zelf jouw favoriete krant en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio en de wereld om je heen. Nu 5 weken voor maar 1,- per week. De bezorging stopt vanzelf, dus je zit nergens aan vast.

Stopt automatisch

Het Parool proefabonnement 6 weken

parool-6weken-aanbiedingKies voor het Parool en lees de krant 6 weken lang tegen maar liefst €10. Na 6 weken stopt de levering compleet. Je zit dus nergens aan vast. Zo kun je Het Parool voordelig proberen. Hoe wil jij de krant lezen? Klik snel verder.

Stopt automatisch

Het Parool proefabonnement

kranten-proefabonnementenWil je Het Parool een keer proberen? Dan kan aan de hand van deze aanbieding. Je leest de krant vervolgens 4 weken lang voor slechts €4. Na 4 weken stopt de levering automatisch, dus je zit nergens aan vast.

Stopt automatisch!

Het Parool compleet 1 jaar met 34% korting

Lees Het Parool 12 maanden lang compleet tegen maar liefst 34% korting. Je ontvangt dan onbeperkt toegang tot alle premium-artikelen, de nieuws-app en 6 dagen per week de krant op de deurmat. Ideaal voor trouwe lezers! Je ontvangt verder een hogere korting bij een langer termijn.

34% korting

Het Parool Weekend met 30% korting

Profiteer nu een jaar lang van Het Parool Zaterdag+ met 30% korting. Dit is de krant die je als Amsterdammer niet mag missen. Je ontvangt elke zaterdag een dikke weekendkrant in huis en je leest doordeweeks de krant digitaal.

30% korting

Het Parool digitaal 1 jaar met 38% korting

Lees Het Parool nu 1 jaar lang digitaal met maar liefst 38% korting. Als je de krant langer afneemt, dan loopt je voordeel op tot maximaal 47% korting. Met dit abonnement krijg je toegang tot de digitale krant + tot de website.

38% korting

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt Het Parool bezorgd?

Het Parool wordt doordeweeks (ma t/m vrij) voor 07:00 bezorgd. Op zaterdag wordt de krant voor 08:00 bezorgd. De digitale krant kan je vanaf 06:00 inzien.

Op welke dagen wordt Het Parool bezorgd?

Het Parool wordt van maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een dikke weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Wat zijn Topics bij Het Parool?

Met een abonnement op het BN DeStem ontvang je toegang tot Topics. Dit is een bundeling van journalistiek uit 13 landelijke en regionale kranten. Je vindt dat het allerlaatste nieuws uit meerdere kranten op één plek.

Wat is het verschil tussen Digitaal en Digitaal Basis abonnement?

Bij een digitaal abonnement ontvang je ook daadwerkelijk een digitale versie van de krant. Bij een digitaal basis abonnement is dit niet het geval. Bij de digitaal basis abonnement krijg je enkel toegang tot alle premium artikelen op de website of in de app.

Wat zijn Premium artikelen bij Het Parool?

Met Premium krijg je toegang tot exclusieve artikelen op de website van parool.nl. Deze artikelen zijn enkel toegankelijk voor abonnees van Het Parool.

Hoe kan ik de krant opzeggen?

Het Parool opzeggen kan via de klantenservice via telefoonnummer 088-0139662. Of regel het zelf online via deze pagina.

Wat kost de krant in de winkel?

De krant Het Parool kost in de winkel op maandag, dinsdag en woensdag €2,90 per stuk, op donderdag en vrijdag €3,10 per stuk en €4,00 op zaterdag per stuk. Prijzen kunnen aangepast worden.

Waarom Het Parool?

Met een abonnement op Het Parool ben je beter geïnformeerd. De mensen achter de krant gaan zoeken dagelijks alles voor je uit met achtergrondverhalen en uit verschillende perspectieven. Zo kom je meer te weten en ben je beter geïnformeerd dan iemand zonder krant. Dus waar wacht je nog op? Neem nu een voordelig abonnement op Het Parool en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws.

Dit krijg je bij Het Parool

Het Parool is een regionale krant van de Persgroep dat in de stad Amsterdam wordt bezorgd. De krant voorziet lezers van het allerlaatste nieuws op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Daarnaast is er aandacht voor sport, kunst, media en lees je verhalen achter het nieuws. De krant is zeer compleet en een aanvulling op je dag. Daarnaast krijg je met een abonnement op Het Parool ook gratis toegang tot Topics!