Home Regionale krant aanbiedingen IJmuider Courant aanbiedingen

IJmuider Courant aanbiedingen

Met een abonnement op het IJmuider Courant word je dagelijks op de hoogte gehouden van al het nieuws uit IJmuiden en omstreken. De regionale krant is een aanvulling om je dagelijkse kennis en nu zeer voordelig verkrijgbaar via ons. Zo zetten wij alle aanbiedingen, abonnementen en eventuele proefabonnement voor je op een rijtje. Zo lezen nieuwe lezers de krant extra voordelig.

Korting op de IJmuidere Courant

Standaard krijgen nieuwe klanten/lezer van de IJmuider Courant korting op abonnementen. Zo kun je een digitaal, weekend of weekabonnement afsluiten met korting. Deze korting is helaas alleen geldig voor nieuwe klanten. Om maximaal te profiteren van deze fikse kortingen kan je een abonnement afsluiten tot wel 3 jaar! Dus wil je de krant eens proberen? Maak dan slim gebruik van onze IJmuider Courant aanbiedingen en abonnementen.

IJmuidere Courant abonnementen

IJmuider Courant compleet 1 jaar met 50% korting

Ontvang 6 dagen per week de papieren krant van de IJmuider Courant op de deurmat met maar liefst 50% korting. Maak slim gebruik van deze aanbieding en lees de krant 12 maanden lang compleet. Inclusief toegang tot Premium-artikelen en de nieuws-app.

 • Onbeperkt Premium-artikelen lezen
 • Elke werkdag en zaterdag de digitale krant
 • Extra dikke papieren krant op zaterdag
 • Elke zaterdag VRIJ weekendmagazine
 • Elke werkdag ’s ochtends de papieren krant op de mat

50% korting

IJmuider Courant zaterdag 1 jaar met 40% korting

Met een zaterdagabonnement op de IJmuider Courant ontvang je zowel de digitale krant (doordeweeks) als de papieren krant op zaterdag. Op zaterdag ontvang je dan ook gratis VRIJ magazine. Verder heb je onbeperkt toegang tot Premium-artikelen en de app.

 • Onbeperkt Premium-artikelen lezen
 • Elke werkdag en zaterdag de digitale krant
 • Extra dikke papieren krant op zaterdag
 • Elke zaterdag VRIJ weekendmagazine

40% korting

IJmuider Courant digitaal 1 jaar met 65% korting

Wil je de krant graag op je telefoon, tablet of laptop lezen? Dan kan dit met een digitaal abonnement op de IJmuider Courant. De digitale krant is dagelijks vanaf 06:00 beschikbaar voor jou. Nu met een flinke korting beschikbaar via ons!

 • Onbeperkt Premium-artikelen lezen
 • Elke werkdag en zaterdag de digitale krant

65% korting

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt de IJmuider Courant bezorgd?

De IJmuider Courant wordt doordeweeks (ma t/m vrij) voor 07:00 bezorgd. Op zaterdag wordt de krant voor 08:00 bezorgd. De digitale krant kan je vanaf 06:00 inzien.

Op welke dagen wordt de IJmuider Courant bezorgd?

De IJmuider Courant wordt van maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een dikke weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Wat is het verschil tussen Digitaal en Premium?

Bij een digitaal abonnement ontvang je ook daadwerkelijk een digitale versie van de krant. Bij Premium is dit niet het geval. Bij een Premium abonnement krijg je enkel toegang tot alle premium artikelen op de website of in de nieuws-app.

Wat zijn Premium artikelen bij de IJmuider Courant?

Met Premium krijg je toegang tot exclusieve artikelen op de website van ijmuidercourant.nl. Deze artikelen zijn enkel toegankelijk voor abonnees van de IJmuider Courant.

Hoe kan ik de krant opzeggen?

De IJmuider Courant opzeggen kan via de klantenservice via telefoonnummer 088-8241111 (lokaal tarief). Of schriftelijk via onderstaand adres:

IJmuider Courant Klantenservice
Postbus 2603
1000 CP AMSTERDAM

Voor wie zijn deze aanbiedingen?

De aanbiedingen op de IJmuider Courant zijn enkel geldig voor nieuwe klanten.

Over de IJmuider Courant

De IJmuider Courant is een regionale ochtendkrant dat 6 dagen per week op papier en digitaal verschijnt. De krant houd je op de hoogte van het allerlaatste nieuws uit IJmuiden en omstreken. Verder wordt de krant uitgegeven door de Holland Media Combinatie (HMC) waar ze nog 4 andere kranten beheren waaronder het Haarlems Dagblad.

Dit krijg je met de IJmuider Courant

De IJmuider courant brengt je dagelijks de op de hoogte van nationaal- internationaal en regionaal nieuws. Via de website word je 24/7 op de hoogte gehouden van het nieuws en in de krant vind je een bundeling van artikelen. Daarnaast is er aandacht voor sport, cultuur en media. Op maandag ontvang je een extra bijlage met sportnieuws, op woensdag ontvang je tips voor dagjes uit en op vrijdag ontvang je VRIJ magazine. Tot slot op zaterdag een dikke weekendkrant om je weekend goed te beginnen. Heb je interesse in bovenstaande? Kies dan voor één van de abonnementen hierboven en profiteer direct.