Home Regionale krant aanbiedingen Leeuwarder Courant aanbiedingen

Leeuwarder Courant aanbiedingen

Ben je op zoek naar een voordelig abonnement op de Leeuwarder Courant? Dan je bij ons aan het juist adres. Wij zetten alle Leeuwarder Courant aanbiedingen, abonnementen en proefabonnementen voor je op een rijtje. Zo kan je een abonnement afsluiten met korting.

Proefabonnement op Leeuwarder Courant

Het is mogelijk om eerst een proefabonnement af te sluiten op de Leeuwarder Courant. Zo kan je eerst kijken of de krant iets voor je is. Na de proefperiode kan je kiezen in welke vorm je de krant verder wilt lezen (of niet). Dit kan in de vormen Premium, Digitaal, Weekend + Digitaal, Lang Weekend en tot slot Compleet. Je vindt de verschillende abonnementen hieronder.

Hoe wil je de krant ontvangen?

Leeuwarder Courant Lang Weekend XL 1 jaar

Ontvang op vrijdag de ochtendkrant, op zaterdag een dikke Weekendkrant met MEER magazine en op maandag de ochtendkrant met nieuws uit het weekend. De rest van de week ontvang je de krant digitaal met onbeperkt toegang tot de website en app.

33% korting

Leeuwarder Courant Weekend 1 jaar met 41% korting

Voor iedereen die in het weekend wel graag de krant leest bij het ontbijt kan kiezen voor een weekendabonnement op de Leeuwarder Courant. Je leest doordeweeks de krant digitaal + nieuws via de website/nieuwsapp. Op zaterdag krijg je vervolgens een dikke krant op de deurmat.

41% korting

Leeuwarder Courant Digitaal 1 jaar met 39% korting

Lees je de Leeuwarder Courant enkel vanaf je telefoon, tablet of laptop? Kies dan voor een voordelige digitaal abonnement. Je ontvangt dan alsnog 6 dagen per week de krant, maar dit is dan een digitaal exemplaar.

39% korting

Leeuwarder Courant Lang Weekend 1 jaar

Met het Leeuwarder Courant Lang Weekend ontvang je de fysieke krant op zowel zaterdag als maandag. De rest van de week lees je de krant digitaal via app, website of digitale krant. Kies voor dit abonnement met korting.

30% korting

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt de Leeuwarder Courant bezorgd?

De Leeuwarder Courant wordt doordeweeks (ma t/m vrij) voor 07:00 bezorgd. Op zaterdag wordt de krant voor 08:00 bezorgd. De digitale krant kan je vanaf 06:00 inzien.

Op welke dagen wordt de Leeuwarder Courant bezorgd?

De Leeuwarder Courant wordt van maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een dikke weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Wat is het verschil tussen Premium en Digitaal?

Bij een digitaal abonnement ontvang je ook daadwerkelijk een digitale versie van de krant. Bij een Premium abonnement is dit niet het geval. Bij een Premium abonnement krijg je enkel toegang tot alle premium artikelen op de website of in de app.

Wat zijn Premium artikelen bij de Leeuwarder Courant?

Met Premium krijg je toegang tot exclusieve artikelen op de website lc.nl. Deze artikelen zijn enkel toegankelijk voor abonnees van de Leeuwarder Courant.

Hoe kan ik de krant opzeggen?

Leeuwarder Courant opzeggen kan via de klantenservice via telefoonnummer 088 – 800 2008. Doordeweeks bereikbaar van 07:30 tot 17:00.

Hoe snel krijg ik de krant?

Het verwerken van een aanvraag duurt ongeveer 3 dagen. Na 3 werkdagen ontvangt u de krant in huis.

Welke regio-edities heeft de Leeuwarder Courant?

Leeuwarder Courant kent 2 regio-edities. Editie Noord en Editie Zuid.

Over de Leeuwarder Courant

De Leeuwarder Courant is een regionale dagblad dat in Friesland wordt bezorgd. Het is ook gelijk de grootste regionale dagblad van Friesland en wordt uitgegeven door NDC Mediagroep. Met een abonnement op de Leeuwarder Courant word je op de hoogte gehouden van al het nieuws uit en rondom Friesland.

Krijg 6 keuze bij de Leeuwarder Courant

Bij de Leeuwarder Courant krijg je de keuze uit meer liefst 6 verschillende abonnementen. Zo kan je voor Premium kiezen met enkel toegang tot lc.nl en de nieuws-app. Daarnaast kan je kiezen voor Digitaal waarbij je ook een toegang tot de digitale versie van de krant. Ook is het mogelijk om de krant fysiek in de brievenbus te ontvangen met een Compleet abonnement. Daarnaast bestaat er nog een weekend, weekend + digitaal en lang weekend abonnement. Ideaal voor lezers die graag op zaterdag een dikke krant in de brievenbus willen. Voor welke abonnement ga jij?