Home Regionale krant aanbiedingen Leidsch Dagblad aanbiedingen

Leidsch Dagblad aanbiedingen

Ben je op zoek naar een voordelig abonnement op het Leidsch Dagblad? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zetten alle aanbiedingen, abonnementen en eventuele proefabonnementen voor je op een rijtje. Zo kun je voordelig de krant lezen.

Dit krijg je bij het Leidsch Dagblad

Met een abonnement op het Leidsch Dagblad word je dagelijks geïnformeerd over het allerlaatste nieuws bij jou in de buurt. In dit geval ligt de focus op nieuws in en rondom Leiden. Echter wordt er in de krant ook aandacht besteed aan nationaal- en internationaal nieuws, sport, culturele activiteiten en ontvang je VRIJ en Plus magazines op zaterdag. Weet jij al welke abonnement jij gaat nemen?

Leidsch Dagblad abonnementen

Leidsch Dagblad compleet 1 jaar met 50% korting

De meeste lezers kiezen voor een jaarabonnement. Ze ontvangen dan 12 maanden lang de papieren krant op de deurmat + onbeperkt toegang tot alle digitale content. Daarnaast ontvang je elke zaterdag VRIJ magazine.

 • Onbeperkt Premium-artikelen lezen
 • Elke werkdag en zaterdag de digitale krant
 • Extra dikke papieren krant op zaterdag
 • Elke zaterdag VRIJ weekendmagazine
 • Elke werkdag ’s ochtends de papieren krant op de mat

50% korting

Leidsch Dagblad zaterdag 1 jaar met 40% korting

Met een weekendabonnement lees je de krant doordeweeks enkel digitaal en kan je het nieuws via de website en via de nieuws-app volgen. In het weekend ontvang je een zaterdagkrant met VRIJ magazine. Verder profiteer je van alle leden-voordelen.

 • Onbeperkt Premium-artikelen lezen
 • Elke werkdag en zaterdag de digitale krant
 • Extra dikke papieren krant op zaterdag
 • Elke zaterdag VRIJ weekendmagazine

40% korting

Leidsch Dagblad digitaal 1 jaar met 65% korting

Hoef je niet perse de papieren krant op de deurmat? Kies dan voor het Leidsch Dagblad digitaal en ontvang 6 dagen per week de digitale versie van de krant. Daarnaast krijg je ook onbeperkt toegang tot premium-artikelen en toegang tot de nieuws-app. Vrij magazine is digitaal verkrijgbaar op zaterdag.

 • Onbeperkt Premium-artikelen lezen
 • Elke werkdag en zaterdag de digitale krant

65% korting

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt het Leidsch Dagblad bezorgd?

Het Leidsch Dagblad wordt doordeweeks (ma t/m vrij) voor 07:00 bezorgd. Op zaterdag wordt de krant voor 08:00 bezorgd. De digitale krant kan je vanaf 06:00 inzien.

Op welke dagen wordt het Leidsch Dagblad bezorgd?

Het Leidsch Dagblad wordt van maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een dikke weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Wat is het verschil tussen Digitaal en Premium?

Bij een digitaal abonnement ontvang je ook daadwerkelijk een digitale versie van de krant. Bij Premium is dit niet het geval. Bij een Premium abonnement krijg je enkel toegang tot alle premium artikelen op de website of in de nieuws-app.

Wat zijn Premium artikelen bij het Leidsch Dagblad?

Met Premium krijg je toegang tot exclusieve artikelen op de website leidschdagblad.nl. Deze artikelen zijn enkel toegankelijk voor abonnees van het Leidsch Dagblad.

Welke edities heeft het Leidsch Dagblad?

Het Leidsch Dagblad heeft 2 verschillende regio-edities:

Leiden en omgeving
Duin- en bollenstreek

Hoe kan ik de krant opzeggen?

Het Leidsch Dagblad opzeggen kan via de klantenservice via telefoonnummer 088–8241111. Of schriftelijk naar onderstaand adres:

Leidsch Dagblad Klantenservice
Postbus 2603
1000 CP AMSTERDAM

Inclusief VRIJ en Plus magazine bij de krant

Als je een abonnement neemt op het Leidsch Dagblad, dan ontvang je op zaterdag gratis VRIJ en Plus magazines bij de krant. VRIJ wordt als losse katernen bij de krant geleverd. Heb je enkel een digitaal abonnement? Dan ontvang je de digitale versies van VRIJ en Plus magazines.

Over het Leidsch Dagblad

Het Leidsch Dagblad is een regionale dagblad dat 6 keer per week in en rondom Leiden wordt bezorgd in 2 verschillende regio-edities. Afhankelijk van je postcode ontvang je één van de 2 kranten waarbij het enige verschil de regio-katern is. Het Leidsch Dagblad wordt uitgegeven door Holland Media Combinatie (HMC) die meerdere regionale dagbladen beheren. Zo ben je verzekerd van kwaliteit journalistiek.


Warning: Undefined array key "disable_clientside_script" in /home/customer/www/bestekrant.nl/public_html/wp-content/plugins/seo-image-alt-tags/classes/class-sit-scripts.php on line 26