Home Regionale krant aanbiedingen NoordHollands Dagblad aanbiedingen

NoordHollands Dagblad aanbiedingen

Woon je in Noord-Holland en wil je op de hoogte blijven van nieuws bij jou in de buurt? Neem dan nu een voordelig abonnement op Noordhollands Dagblad via deze pagina. Wij plaatsen op deze pagina alle Noordhollands Dagblad aanbiedingen en abonnementen. Zo kun je de krant voordelig lezen.

Noordhollands Dagblad abonnementen

Een abonnement op NoordHollands Dagblad kan in verschillende vormen. Zo kan je kiezen uit een premium abonnement (website), digitale krant, zaterdageditie of voor een compleet overzicht. Zo is er voor iedereen een passende abonnement beschikbaar. Je vindt alle aanbiedingen, abonnementen en proefabonnementen hieronder.

Noordhollands Dagblad abonnementen

Noordhollands Dagblad compleet 1 jaar met 50% korting

Nieuwe klanten van het Noordhollands Dagblad profiteren van 50% korting op een abonnement op de krant. Zo ontvang je 6 dagen per week de krant op deurmat + toegang tot alle digitale content. Bekijk de aanbieding en profiteer.

 • Dagelijks de papieren krant
 • Elke zaterdag een dikke weekendkrant
 • Dagelijks de digitale krant
 • Onbeperkt toegang tot de website/app
 • VRIJ & VROUW magazine katern (zaterdag)

50% korting

Noordhollands Dagblad zaterdag 1 jaar met 39% korting

Heb je doordeweeks in de ochtend geen tijd voor de krant, maar in het weekend wel? Kies dan voor een zaterdag abonnement. Je leest doordeweeks de krant digitaal en op zaterdag ontvang je een dikke zaterdagkrant.

 • Onbeperkt Premium-artikelen lezen
 • Elke werkdag en zaterdag de digitale krant
 • Extra dikke papieren krant op zaterdag
 • Elke zaterdag VRIJ weekendmagazine

39% korting

Noordhollands Dagblad Digitaal 1 jaar met 64% korting

Met het Noordhollands Dagblad digitaal lees je de krant op elk gewenste moment en op alle apparaten. Zo lees je de digitale krant eenvoudig via de je smartphone, tablet of computer. Nu verkrijgbaar met korting.

 • Onbeperkt Premium-artikelen lezen
 • Elke werkdag en zaterdag de digitale krant

64% korting

NHD Premium 1 jaar met 76% korting

Neem nu een Premium abonnement op het Noordhollands Dagblad en ontvang maar liefst 76% korting. Zo betaal je slechts 99 cent per week voor al het nieuws uit jouw omgeving. Met deze aanbieding ontvang je onbeperkt toegang tot de website en de app.

 • Onbeperkt Premium-artikelen lezen

76% korting

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt het Noordhollands Dagblad bezorgd?

Het Noordhollands Dagblad wordt doordeweeks (ma t/m vrij) voor 07:00 bezorgd. Op zaterdag wordt de krant voor 08:00 bezorgd. De digitale krant kan je vanaf 06:00 inzien.

Op welke dagen wordt De Noordhollands Dagblad bezorgd?

Het Noordhollands Dagblad wordt van maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een dikke weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Wat zijn Premium artikelen?

Premium artikelen zijn exclusieve artikelen op de website en in de nieuws-app die enkel voor abonnees beschikbaar zijn. Deze artikelen kun je alleen lezen met een abonnement.

Welke edities heeft het Noordhollands Dagblad?

Noordhollands Dagblad heeft 7 verschillende edities:

Alkmaar
Noordkop
West-Friesland
Ijmond
Zaanstreek-Waterland
Amsterdam
Haarlem
Gooi

Hoe kom ik in contact met het Noordhollands Dagblad?

Contact met het Noordhollands Dagblad kan via de klantenservice via het telefoonnummer 088-824 1111. Ook zijn er andere manieren die op deze pagina staan beschreven.

Wat kost het Noordhollands Dagblad?

De kosten zijn afhankelijk van je abonnement. Zo kost Premium slechts €7,66 per maand terwijl de zaterdagkrant €13,43 per maand kost. Je vindt hier alle abonnementen.

Noordhollands Dagblad prijzen

ActieprijsKorting
1 jaar compleet€ 5,65 p/w50% kortingProfiteer
1 jaar Zaterdag + digitaal€ 4,04 p/w39% kortingProfiteer
1 jaar digitaal€ 1,99 p/w64% kortingProfiteer
1 jaar premium€ 0,99 p/w76% kortingProfiteer

De regionale kranten van Noordhollands Dagblad

Het Noordhollands Dagblad is een regionale ochtendkrant dat 6 dagen per week verschijnt in 7 verschillende edities. Zo bestaat er 7 edities van de krant: Alkmaarsche Courant, Dagblad Kennemerland, Dagblad Waterland, Dagblad voor West-Friesland, Dagblad Zaanstreek, Helderse Courant en Schager Courant. De krant wordt bezorgd in de gebieden ten noorden van het Noordzeekanaal.

Onderdeel van Mediahuis

De regionale krant Noordhollands Dagblad is onderdeel van Mediahuis dat sinds 1 december 2017 volledig eigenaar is van de krant. Aan de inhoud is er niets veranderd. Met het Noordhollands Dagblad ontvang je nog altijd het laatste nieuws bij jou uit de wijk en omgeving. Wel is het goed om te weten dat sinds de overname er bijna geen proefabonnementen meer zijn. Mocht dat in de toekomst veranderen, dan zullen wij dit direct op deze pagina vermelden.