PZC aanbiedingen

Begin je dag goed en geïnformeerd met een abonnement op PZC. Je blijft dan dagelijks op de hoogte van het allerlaatste nieuws uit Zeeland. Veel hoeft een abonnement niet te kosten, want op deze pagina verzamelen wij alle PZC aanbiedingen, abonnementen en proefabonnement. Zo kan je de krant voordelig lezen en proberen.

Start met een PZC proefabonnement

Je hoeft niet direct een abonnement af te sluiten als je nog niet eerder de krant hebt ontvangen. Je kunt via ons namelijk ook eenvoudig een PZC proefabonnement afsluiten. Zo kan je de krant eerst een paar weken proberen. Daarnaast vind je hier ook allerlei aanbiedingen op de krant. Je vindt alle abonnementen hieronder.

Hoe wil je de krant ontvangen?

4 weken PZC voor €4 (stopt automatisch)

pzc-bestekrantNeem nu een voordelig proefabonnement op PZC en betaal slechts €4 voor 4 weken lang de krant. Je kan ook kiezen voor 6 weken lang de weekendkrant of 8 weken de digitale krant. Dit aanbod is tijdelijk geldig, dus profiteer nu snel!

Stopt automatisch!

PZC compleet 1 jaar met 42% korting

pzc-compleet-bestekrantKies nu voor een PZC jaarabonnement en ontvang de krant 12 maanden lang op de deurmat en digitaal. Zo blijf je op de hoogte van wat er bij jou in de buurt gebeurt.

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Digitale krant met bijlagen (pdf)
 • Nieuw: Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 11 kranten
 • Magazine Mezza
 • Extra dikke weekendkrant
 • Doordeweeks de papieren krant

42% korting

PZC zaterdag 1 jaar met 49% korting

PZC Zaterdag is ideaal voor lezers die op zaterdag graag een dikke krant op de deurmat ontvangen. Zo blijf je met de krant op de hoogte van het allerlaatste nieuws. Nu 12 maanden lang met korting verkrijgbaar via deze aanbieding.

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Digitale krant met bijlagen (pdf)
 • Nieuw: Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 11 kranten
 • Magazine Mezza
 • Extra dikke weekendkrant

49% korting

PZC digitaal met 46% korting

Met de PZC digitaal kan je eenvoudig de krant digitaal lezen vanaf je smartphone, tablet of laptop. De krant is vanaf 06:00 beschikbaar. Plus toegang tot alle premium-artikelen.

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Digitale krant met bijlagen (pdf)
 • Nieuw: Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 11 kranten

46% korting

PZC proefabonnement

4weken-de-krant-4euro-kleinLaat nu 4 weken lang de regionale krant PZC bij je thuisbezorgen voor slechts €4. Zo kan je voordelig de krant proberen. Na 4 weken stopt de krant automatisch. Je ontvangt de papieren krant op de deurmat.

Stopt automatisch!

PZC proefabonnement 4 tot 8 weken

pzc-6weken-aanbiedingProbeer PZC nu extra voordeel met een proefabonnement. Je krijgt dan 4 weken de krant compleet, 6 weekendkranten of 8 weken digitaal voor slechts €4. Je hebt keuze uit de krant fysiek, digitaal of weekend. Na 4/6/8 weken stopt de levering automatisch.

Stopt automatisch

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt PZC bezorgd?

PZC wordt doordeweeks (ma t/m vrij) voor 07:00 bezorgd. Op zaterdag wordt de krant voor 08:00 bezorgd. De digitale krant kan je vanaf 06:00 inzien.

Op welke dagen wordt PZC bezorgd?

PZC wordt van maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een dikke weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Wat staat PZC voor?

PZC is een afkorting voor Provinciale Zeeuwse Courant, een regionale krant dat in Zeeland wordt bezorgd.

Wat zijn Topics bij PZC?

Met een abonnement op het PZC ontvang je toegang tot Topics. Dit is een bundeling van journalistiek uit 13 landelijke en regionale kranten. Je vindt dat het allerlaatste nieuws uit meerdere kranten op één plek.

Wat is het verschil tussen Digitaal en Digitaal Basis abonnement?

Bij een digitaal abonnement ontvang je ook daadwerkelijk een digitale versie van de krant. Bij een digitaal basis abonnement is dit niet het geval. Bij de digitaal basis abonnement krijg je enkel toegang tot alle premium artikelen op de website of in de app.

Wat zijn Premium artikelen bij PZC?

Met Premium krijg je toegang tot exclusieve artikelen op de website van pzc.nl. Deze artikelen zijn enkel toegankelijk voor abonnees van PZC.

Welke edities heeft PZC?

PZC heeft 4 verschillende regio-edities:

Bevelanden – Tholen
Schouwen – Duiveland
Walcheren
Zeeuws – Vlaanderen

Hoe kan ik de krant opzeggen?

PZC opzeggen kan via de klantenservice via telefoonnummer 088-0561515. Of regel het zelf online via deze pagina.

Wat kost de krant in de winkel?

De krant PZC kost in de winkel op maandag en vrijdag €2,95 per stuk, op dinsdag, woensdag en donderdag €2,75 per stuk en €3,85 op zaterdag per stuk. Prijzen kunnen aangepast worden.

Hoe kom ik in contact met PZC?

De PZC heeft een klantenservice die je kan benaderen via 088-0561515 of online deze website.

Over de krant PZC

PZC is een regionale krant uit Zeeland wordt 6 dagen per week bezorgd in tabloid-formaat. De krant kent 4 regio-edities die onderling verschillen met lokaal nieuws. Verder wordt PZC uitgegeven door De Persgroep Media. Met een abonnement op PZC blijf je dus op de hoogte van het allerlaatste nieuws uit Zeeland. Dus neem voordelig een abonnement via deze pagina en profiteer van verschillende aanbiedingen.

Dit krijg je met PZC

Met een abonnement op PZC word je dagelijks geïnformeerd over al het nationaal- en internationaal nieuws. Daarnaast wordt er uitgebreid aandacht besteed aan (lokale) sport en sportgebeurtenissen. Tot slot is er natuurlijk heel veel ruimte voor regionaal nieuws. De katernen verschilt per regio-edities. Welke regio-editie jij krijgt is afhankelijk van je postcode. Neem contact op met de PZC klantenservice voor meer informatie.