Home Regionale krant aanbiedingen Tubantia aanbiedingen

Tubantia aanbiedingen

Neem nu een voordelig abonnement op Tubantia door gebruik te maken van een aanbieding of proefabonnement. Wij zetten op deze pagina alle Tubantia abonnementen voor je op een rijtje. En met een Tubantia aanbieding of proefabonnement kan je de krant eerst proberen.

Tubantia krant aanvragen

Wil je een abonnement nemen op Tubantia? Dan kan je kiezen uit 4 abonnementen. Je hebt keuze uit een Digitaal Basis abonnement met toegang tot de exclusieve artikelen op de site, de digitale krant, een zaterdagabonnement of een compleet abonnement. Voor elke vorm is er een aanbieding beschikbaar, zodat je de krant voordelig kunt lezen.

Hoe wil je de krant ontvangen?

4 weken Tubantia voor €4 (stopt automatisch)

tubantia-bestekrantNeem nu een voordelig proefabonnement op Tubantia en betaal slechts €4 voor 4 weken lang de krant. Je kan ook kiezen voor 6 weken lang de weekendkrant of 8 weken de digitale krant. Dit aanbod is tijdelijk geldig, dus profiteer nu snel!

Stopt automatisch!

Tubantia Compleet 1 jaar met 42% korting

tubantia-compleet-bestekrantKies nu voor Tubantia complete en ontvang de krant 1 jaar lang in de brievenbus + digitaal samen tegen 42% korting. Zo blijf je altijd op de hoogte van het allernieuwste nieuws.

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Digitale krant met bijlagen (pdf)
 • Nieuw: Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 11 kranten
 • Magazine Mezza
 • Extra dikke weekendkrant
 • Doordeweeks de papieren krant

42% korting

Tubantia zaterdag 1 jaar met 49% korting

Blijf doordeweeks op de hoogte van het nieuws via de website, nieuws-app of met de digitale krant van Tubantia en ontvang in het weekend een dikke krant op de deurmat.

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Digitale krant met bijlagen (pdf)
 • Nieuw: Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 11 kranten
 • Magazine Mezza
 • Extra dikke weekendkrant

49% korting

Tubantia Digitaal 1 jaar met 46% korting

Tubantia Digitaal is uitermate geschikt voor mensen die de krant het liefst digitaal lezen en toegang willen tot Premium-artikelen. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, maar dan wel met korting.

 • Onbeperkt Premiumartikelen
 • Digitale krant met bijlagen (pdf)
 • Nieuw: Onbeperkt toegang tot alle online artikelen van 11 kranten

46% korting

Tubantia proefabonnement

4weken-de-krant-4euro-kleinNeem nu een voordelig proefabonnement op Tubantia en lees de krant 4 weken lang voor slechts €4. Na 4 weken stopt de levering automatisch. Met een proefabonnement ontvang je zowel de digitale als fysieke krant.

Stopt automatisch

Tubantia proefabonnement 4 tot 8 weken

tubantia-6weken-aanbiedingNeem nu een voordelig proefabonnement op Tubantia en lees de krant 4 weken voor €4. Na 4 weken stopt de levering automatisch, dus je zit nergens aan vast. Je bepaalt zelf hoe je de krant leest. Keuze uit 4 weken compleet, 6 weekendkranten of 8 weken digitaal. Bekijk de aanbieding en profiteer van 75% korting.

Stopt automatisch

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat wordt Tubantia bezorgd?

Tubantia wordt doordeweeks (ma t/m vrij) voor 07:00 bezorgd. Op zaterdag wordt de krant voor 08:00 bezorgd. De digitale krant kan je vanaf 06:00 inzien.

Op welke dagen wordt Tubantia bezorgd?

Tubantia wordt van maandag tot en met zaterdag zowel digitaal als fysiek bezorgd. Op zaterdag ontvang je een dikke weekendkrant. Verder krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Wat zijn Topics bij Tubantia?

Met een abonnement op Tubantia ontvang je toegang tot Topics. Dit is een bundeling van journalistiek uit 13 landelijke en regionale kranten. Je vindt dat het allerlaatste nieuws uit meerdere kranten op één plek.

Wat zijn Premium artikelen bij Tubantia?

Met Premium krijg je toegang tot exclusieve artikelen op de website van Tubantia. Deze artikelen zijn enkel toegankelijk voor abonnees van Tubantia.

Welke edities heeft Tubantia?

Tubantia heeft 7 verschillende edities:

Achterhoek
Almelo
Enschede
Hengelo
Oldenzaal
Tubbergen
West

Welke editie van Tubantia wordt er bij mij bezorgd?

De edities van Tubantia zijn afhankelijk van je postcode. Je kunt contact opnemen met de klantenservice om te vragen welke krant jij ontvangt.

Hoe kan ik de krant opzeggen?

Tubantia opzeggen kan via de klantenservice via telefoonnummer 088-0561575. Of regel het zelf online via deze pagina.

Over Tubantia

De Twentsch Courant Tubantia is een regionale krant dat elke ochtend in Twente wordt bezorgd. De krant kent 7 verschillende edities dat boordevol regionale nieuws staat. Zo blijf je op de hoogte van alle wat er in en rondom Twente gebeurt. Met een abonnement op Tubantia weet je precies wat er bij jou in de buurt afspeelt. Ook vind je in de krant een activiteitenagenda zodat je er op uit kunt gaan.

Zo kan je Tubantia lezen

Tubantia houdt rekening met al haar lezers. Zo kan je de krant digitaal lezen vanaf je smartphone, tablet of laptop. Voor mensen die de krant graag fysiek willen ontvangen kunnen een compleet abonnement afsluiten.Je ontvangt de krant vervolgens 6 dagen per week op de deurmat. Zo kan je eenvoudig zelf bepalen hoe je het nieuws bij jou uit de buurt wilt volgt.


Warning: Undefined array key "disable_clientside_script" in /home/customer/www/bestekrant.nl/public_html/wp-content/plugins/seo-image-alt-tags/classes/class-sit-scripts.php on line 26