Home Weekendkrant aanbiedingen

Weekendkrant aanbiedingen

Heb je doordeweeks geen tijd om de krant te lezen, maar wil je op zaterdag wel genieten van een papieren krant tijdens het ontbijt? Kies dan voor een zaterdag of weekendabonnement via deze pagina. Wij zetten alle weekendkranten voor je op een rijtje, inclusief alle aanbiedingen.

Dit krijg je bij een weekendkrant

Met een zaterdag of weekendabonnement ontvang je in het weekend een extra dikke krant op de deurmat met een verzameling van alle nieuws-artikelen van afgelopen week. De krant wordt op zaterdag voor 08:00 bij je thuisbezorgd zodat je de dag goed geïnformeerd kan beginnen.

krant aanbiedingen

Landelijke weekendkranten

Het Financiële Dagblad

Het Financieele Dagblad aanbiedingen

Regionale weekendkranten

Dagblad van het Noorden

Dagblad van het Noorden

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe laat komt de krant op zaterdag?

De krant wordt op zaterdag voor 08:00 bezorgd. Dit geldt voor alle weekendkranten.

Hoeveel kost de zaterdag krant?

Op zaterdag is de krant iets duurder dan doordeweeks. De prijs verschilt echter per krant. Hier is daarom geen eenduidend antwoord op te geven.

Waarom een weekendkrant nemen?

De weekendkrant is ideaal voor mensen die doordeweeks geen tijd hebben om de krante te lezen of het liefst digitaal lezen. Op zaterdag kan je vervolgens de tijd nemen om rustig door de krant te bladeren bij je ontbijt of kopje koffie. De krant is een ideale start van het weekend. Zo ben je in één keer op de hoogte van al het nieuws van afgelopen week. Wil je ook een weekendkrant nemen? Bekijk dan het aanbod hierboven. Wij hebben alle weekendkranten voor je verzameld op één pagina.

Je ontvangt ook de digitale krant

Met de weekendkrant ontvang je eigenlijk veel meer dan alleen de krant op zaterdag. Je krijgt namelijk ook onbeperkt toegang tot alle premium-artikelen op de website en uit de nieuws-app. Daarnaast krijg je ook dagelijks de beschikking tot de digitale krant. Zo kan je doordeweeks de digitale krant vanaf je telefoon lezen terwijl je op zaterdag een dikke krant op deurmat ontvangt.